alp píše:darmon píše:achjo, ale ja to tu opakoval stokrat

coz o to ja vim, ze jsi i me tu radil se zapojenim kontrolky na palubce na vyblikani kodu, ze mas ctecku a resetovacku kodu, ale pokud ma nekdo problem jako ja, ze potrebuju cist hodnoty cidel v dobe kdy slape motor v ruznych podminkach, tak na to mi ty kody jsou k nicemu ... bohuzel. Vsechny cidla jsou podle diagnostiky OK, a presto je neco spatne ...
... navic ten check-engine se mi nepodaril ani podle tveho navodu rozchodit. Rozebral jsem i ridici jednotku a k tomuhle pinu proste tistak neni osazen ...

muj navod je na sedmicku, proto zkouset ho na petce je loterie, na sedmickach funguje. tecka. Ovsem jestli chcete nasimulovat modic a nebo carsoft a myslite si ze se vam to povede kradenejma vecma, tak opakuju znovu, jste mimo, problem je v tom ze chcete vsechno zadarmo, kdo chce cist kody si za trojku koupi ctecku a ma klid. Na netu koluje plno veci od "zarucene funkcniho softu a programu" nekde na mejch strankach, kde i ja laik jsem nasel v schematu nekolik zasadnich chyb a presto to nefungovalo, neporadil si s tim ani clovek co se elektronikou zivi, protoze podle nej to ani fungovat nemuze. Kabel od carsoftu jestli si dobre pamatuju ma v sobe nakej eprom nebo jednoprocesor, a od toho neni publikovanej soft. Kluci, mate auta za statisice, nebudte lini utratit par korun za diagnostiku nez premejslet kde co ukrast a jak zaridit aby to fungovalo. Jestli se nikomu na beamer.org a vopravdu nikomu, a to jsou tam docela kapacity to nepodarilo podomacku s par soucastkama rozchodit, nedelam si iluze ze se to podari nekomu z vas. Preju vam to , prijemne by mne to prekvapilo ale vidim v tom stejnou pravdepodobnost jako najit system na vyhrani sportky.