Stálo takhle jednou na kopci u nás na dvoře a samozřejmě já velkej řidič dělal maséra a ukazoval všem jak mi to dobře jde. Co ale velkej řidič neočekával, tak to, že když vykvaltuje a odbrzdí, tak že se to rozjede... Po 10 metrech náraz do telefonního sloupu a prdel zmalovaná měchačkou. No ale jinak taky ok dětství.
Stálo takhle jednou na kopci u nás na dvoře a samozřejmě já velkej řidič dělal maséra a ukazoval všem jak mi to dobře jde. Co ale velkej řidič neočekával, tak to, že když vykvaltuje a odbrzdí, tak že se to rozjede... Po 10 metrech náraz do telefonního sloupu a prdel zmalovaná měchačkou. No ale jinak taky ok dětství.
Slávek píše:takze koukam ze ste zacinaly v 10 jezdit dobry, ja se ve 12 pridal do vaseho klubu a jezdim od 11. a jen pro info je mi 14 vadi to hodne???
Slávek píše:takze koukam ze ste zacinaly v 10 jezdit dobry, ja se ve 12 pridal do vaseho klubu a jezdim od 11. a jen pro info je mi 14 vadi to hodne???
Vydrž aspon do 16, pak si kup masinu BMW
no kamos mi rikal co ma BMW ze si mam koupit Ladu a az mi bude 18 abych si koupil BMW abych umel se zadohrabem.
No ty voe... Já jak viděl tu fotku tak jsem si řek co to jé? Začal jsem koumat, že to někdo upravil tu fotku a až pak si přečet že je to dudlík! Sakra ten je ale hooodně cooool.
Lukke píše:No ty voe... Já jak viděl tu fotku tak jsem si řek co to jé? Začal jsem koumat, že to někdo upravil tu fotku a až pak si přečet že je to dudlík! Sakra ten je ale hooodně cooool.
Ja taky...
Myslel sem ze tam ma nejakou protezu...
Jsem myslel, že něco vyfotim a posral se mi fo?ák. Fotí jenom fialově a když fotím s bleskem tak černě ! Když do něj z boku třísknu, tak to na LCD zabliká a jakoby to chtělo zase fungovat. 14 dní po záruce, KUA!
Mimochodem: Poslední fotka, kterou jsem sním vyfotil, je ten slon, kterýho mam pod jménem. Manželka chtěla ukázat velkej chobot, tak jsem jí vyvez do Práglu.