Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Již od mala vědí co je dobré !!!!! :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od 530DAT »

můj kluk
Přílohy
image_00277.jpg
image_00277.jpg (65.8 KiB) Zobrazeno 1287 x
image_00276.jpg
image_00276.jpg (62.12 KiB) Zobrazeno 1287 x
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Slavisimo »

Jeeeeee :D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak pridam (nejspis) Kaldova prcka :lol:

Obrázek
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od 530DAT »

vzdyt to rikam od mala vedi co je dobre....
Kaca2

#5 Příspěvek od Kaca2 »

to 530DAT: být tebou tak mu nechám jako správnej ta?ka natisknout znak BMW na dudel ..to by matky v poradně čuměly :lol:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od 530DAT »

to by slo, dobrej napad..... jen ma dudel tak na 3 tejdny a pak novy...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od skautik Čestný člen »

530DAT píše:to by slo, dobrej napad..... jen ma dudel tak na 3 tejdny a pak novy...

neva nech udelat do zasoby :))

ale jinak super :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Baxon »

Prcek našich známejch, co s námi byly letos v Chorvatsku pořád otravoval, že chce zídit BMB :) .
Přílohy
FilipBMW01.jpg
FilipBMW01.jpg (58.36 KiB) Zobrazeno 1240 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Baxon »

ty děti odkoukaj vážně všechno :D
Přílohy
FilipBMW02.jpg
FilipBMW02.jpg (50.92 KiB) Zobrazeno 1233 x
voko21
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od voko21 »

To znám. :lol: Mam holky dvojčata a ty se vždycky rvou, kdo bude řídit poslední dva bloky :lol: . A to jsou jim 4roky. Taky udělám foto, jsou to přeci jenom naši nástupci a budoucí členi klubu!
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od 530DAT »

teeeda dal jsem to sem jako srandu a ono se to takhle naramne chytlo.... mam radost panove :) :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bombarder »

nechci ti kazit radost, ale mam takovy dojem, ze kdyby jsi ho posadil do stodvacky, tak bude reagovat stejne.. :D
voko21
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od voko21 »

Bombarder píše:nechci ti kazit radost, ale mam takovy dojem, ze kdyby jsi ho posadil do stodvacky, tak bude reagovat stejne.. :D

Tak to se mejlíš, moje holky poznaj BMW na sto honů. Líbí se jim znak a ledvinky! :) Znaku říkají "Kytička". :lol: nebo taky nadšeně volaj:" Helééé, to je jako náš!" :lol: Radost slyšet!
abdul

#14 Příspěvek od abdul »

jojo, pekny fotecky... :) se ty decka maj dneska ze... :) kdyz sme byli my decka, tak podobny bawa byly v nedohlednu... :)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od voko21 »

abdul píše:jojo, pekny fotecky... :) se ty decka maj dneska ze... :) kdyz sme byli my decka, tak podobny bawa byly v nedohlednu... :)

Mam podobnou fotku z dětství, a to jsem seděl v bílé Škodě 100. Huba od ucha k uchu. :lol:
abdul

#16 Příspěvek od abdul »

voko21 píše:
abdul píše:jojo, pekny fotecky... :) se ty decka maj dneska ze... :) kdyz sme byli my decka, tak podobny bawa byly v nedohlednu... :)

Mam podobnou fotku z dětství, a to jsem seděl v bílé Škodě 100. Huba od ucha k uchu. :lol:

ja bych taky neco nasel.. :) nejvic me fascinoval deduv traktor "samodomo" udelany podle navodu v casaku "urob si sam"... :)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od voko21 »

abdul píše:
voko21 píše:

ja bych taky neco nasel.. :) nejvic me fascinoval deduv traktor "samodomo" udelany podle navodu v casaku "urob si sam"... :)

Mít tak BMW z té doby v SUPERSTAVU! 8)
abdul

#18 Příspěvek od abdul »

voko21 píše:
abdul píše:
voko21 píše:[quote="abdul"]jojo, pekny fotecky... :) se ty decka maj dneska ze... :) kdyz sme byli my decka, tak podobny bawa byly v nedohlednu... :)

Mít tak BMW z té doby v SUPERSTAVU! 8)[/quote]

no ja zas nejssem az tak starej..:) to bylo kolem 1983, takze trebas sestka kterou momentalne hledam jeste asi neni primo veteran ale spis bych rek "perspektivni veteran"... ale ze by se hodila o tom zadna :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lion »

:D Vzpomínky na dětsví spojené s řízením auta jsou vždy pěkné, aspoň teda vědšinou.Pamatuju si když sem jako malej rád řídil dědovu škodovku 1000 MB typem já jsem ovládal volant a děda řadil a ovládal pedále.Tenkrát jsem z toho uchcával.Pak jsem sedl asi o 5 let pozdějác do škodovky 100 a dostal k tomu vlečnák ( ten vlečnák jsem neměl za auto dostat :) )..Dopředu jsem valil vcelku dobře, jel jsem sice po louce k lesu kde jsme sázeli stromky ale pak u lesa mě děda (ano, děda mě hodně nechával takhle řídit :) řekl, a? zacouvám o pár metru zpátky že prej stojím u cesty do lesa, no jo já jsem nikdy do té doby necouval a ke všemu jsem si ještě pletl pedále a měl ten posranej vlečnák :) no couvání šlo vcelku dobře až do té doby než mě děda řekl stop to je dobrý :) já mrňous malej si spletl brzdovej pedál s plynovým a po spojkovým mě sklouzla noha a průser byl na světě, auto vyrazilo do zadu jako vítr a vlečnák se pěkně stočil na stranu a promáčknul pravou zadní stranu blatáku :D Měl jsem v tu chvílu pro strach uděláno ale děda jen řekl, dej tam jedničku a otoč to auto druhou stranou k lesu at to ta?ka nevidí, když by to viděl tak by v lese už nic ten den neudělal :)..

Jo takovýdle vzpomínky mám, to mě bylo nákejch 10 let..To auto se v pohodě pak opravilo a já ho pak k 18-tinám dostal a jezdil s ním.Pak sem si kopil ke klíčím přívěšek BMW a bylo do budoucna určeno :)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od voko21 »

abdul píše:
voko21 píše:
abdul píše:[quote="voko21"][quote="abdul"]jojo, pekny fotecky... :) se ty decka maj dneska ze... :) kdyz sme byli my decka, tak podobny bawa byly v nedohlednu... :)

Mít tak BMW z té doby v SUPERSTAVU! 8)[/quote]

no ja zas nejssem az tak starej..:) to bylo kolem 1983, takze trebas sestka kterou momentalne hledam jeste asi neni primo veteran ale spis bych rek "perspektivni veteran"... ale ze by se hodila o tom zadna :)[/quote]

Taky se se svým ročníkem 77 nepovažuju za starce a tím BMW z té doby sem myslel právě tu šestku a nebo sedmu (která mimochodem vznikla stejně se mnou), která byla v roce78 druhá v anketě auto roku.(za Poršákem KUA!)
Odpovědět