Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chrovatsko versus tuning
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukke píše:martinm3 píše:Hoši z Raichu jsou fakt hustý!!! Vlastní zkušenost!!!
Máte mít auto v poho a ne na něm mít sto pikačovin a bylo by vše ok.
Mě třeba buzerovali, že jsem neměl blbou CZ-tku a nekompromisně mě otočili, ale k nám si to hrnuli skopčáci, ne že někteří to D taky neměli, ale třeba jeli na mlhovky i když byl krásnej slunej den a to nikomu nevadilo. Jsou to buzny a nemám je rád.
-
- Kontaktovat uživatele:
To víte, pořád nás budou brát jako menší a podřadnější
Asi před ctyřma rokama se nas rakouskej celnik na SLO-A hranicich ptal (jeli jsme Fiatem Bravo): Proc máme Italske auto, vzdyt Češi maj jezdit ve Škodovkách.
Nejrači bych mu jednu střelil.
Rakušaky přímo nesnaším.
Nejlíp mě naopak bylo, když jsem jel bawem z D a němec buzeroval - papíry, řidičák. A? otevřu kapotu. Začal HLEDAT VIN. A nemohl najít, nechal jsem ho chvilku trapit a sledoval výraz v obličeji
Pak jsem mu to ukazal. Zkontroloval a jen "GUTE FAHRT"
Asi před ctyřma rokama se nas rakouskej celnik na SLO-A hranicich ptal (jeli jsme Fiatem Bravo): Proc máme Italske auto, vzdyt Češi maj jezdit ve Škodovkách.
Nejrači bych mu jednu střelil.
Rakušaky přímo nesnaším.
Nejlíp mě naopak bylo, když jsem jel bawem z D a němec buzeroval - papíry, řidičák. A? otevřu kapotu. Začal HLEDAT VIN. A nemohl najít, nechal jsem ho chvilku trapit a sledoval výraz v obličeji

-
- Kontaktovat uživatele:
ted mi to pripomelo kdyz sem je l s tatou do nemec pres rozvadov tak primo 20m pred ceskou hranici ve fronte se nam odpalil vyfuk od motoru takze ta trubka byla spadla, jeli sme dal cech nas pustil a prisel nemec, ten povida jako ze mame pridat trochu plynu, no a co neslysel ze, tak nas vratil a PAPA...
-
mno lidicky ja mam taky rad decentne a kvalitne upravena auta....ale myslim ze za ta by vas nikdo nebuzeroval...pokud nekdo vozi na aute 2metraky nehomologovanejch plastu sviti jak vanocni stromek na stedrej den a svejma 500watowejma zarovka oslnuje az na na francouzskou hranici a presto nic nevidi pres svoje totalne tmaweee tajuplne folie...xe moc nedivim.jasne ze i tam jsou nektery benga bezmozci...ale pokud mam na aute kvalitni a hlavne schvaleny homologovany veci ktery fungujou spravne tak neni co resit. 

-
- Kontaktovat uživatele:
mayklmaykl píše:mno lidicky ja mam taky rad decentne a kvalitne upravena auta....ale myslim ze za ta by vas nikdo nebuzeroval...pokud nekdo vozi na aute 2metraky nehomologovanejch plastu sviti jak vanocni stromek na stedrej den a svejma 500watowejma zarovka oslnuje az na na francouzskou hranici a presto nic nevidi pres svoje totalne tmaweee tajuplne folie...xe moc nedivim.jasne ze i tam jsou nektery benga bezmozci...ale pokud mam na aute kvalitni a hlavne schvaleny homologovany veci ktery fungujou spravne tak neni co resit.
Přesně tak:)Jeli jsme s upraveným autem a černýma foliema do Chorvatska,stáhli jsme okýnka a tradá do světa:)je pravda,že chvíli obskakoval auto a hledal vše nemožné.Ale pak pohoda