Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chrovatsko versus tuning

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Ahoj jdu na radu. Nevím jestli si mám lajsnout za měsíc cestu přes rakousko do chorvatska s fóliema (total černo), křídlem bez atestu, vejfalem DTM a rozpláclýma pneu (nic extrémního). Já abych nemusel použít BMW na úhradu pokuty. Podle toho co různě slyšim asi bude lepší se pučit rodinný fau-vé.
psena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

No to neni dobry, od zitrka plati v Chorvatsku prisnejsi posuzovani prestupku a vyssi pokuty.Slysel jsem to v radiu, podrobnosti neznam.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

V Rakousku ti můžou useknout SPZ a domů jedeš vlakem a pro auto s podvalem.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

přesně tak, rakušáci jsou hrozný buzny
mají pojízdné STK, udělaj ti jí přímo na silnici a když neprojdeš, tak nazdar bazar
je? přez Hungary, kolem Balatonou je pěkná silnice :)
Lukke

#5 Příspěvek od Lukke »

To je tak, když si někdo pořídí na báwo černý folie a různý neschválený křídla, mračidla a další super tjůning věci a pak se s tím bojí vůbec jezdit... :?
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

A bude hůř i u nás.
gejza

#7 Příspěvek od gejza »

Tak to dělej jako u nás,policajtum nestav! :lol:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

A potom neváhej a toč, co se bude dít, jestli to bude Cobra 12.
Marek-is

#9 Příspěvek od Marek-is »

Nejezdi pres hranicni prechod Hate...tam jsou na to primo alergicti uz jsem videl jak tam s par takovejma autama zatocili...primo sili kdyz mas ladak...jezdim tama kazdej tyden i zitra a pozoruju obcas to toco 8)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jel jsem do Italie přes Dolní Dvořiště, a z5 přes Hatě. Mám seriovku kromě total černých folii a nikdo neřekl ani píp. Ale možná jsem měl kliku. Modrý žárovky jsem radši předem vyndal, ne jako Alp :lol:
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od martinm3 »

Hoši z Raichu jsou fakt hustý!!! Vlastní zkušenost!!!
Lukke

#12 Příspěvek od Lukke »

martinm3 píše:Hoši z Raichu jsou fakt hustý!!! Vlastní zkušenost!!!

Máte mít auto v poho a ne na něm mít sto pikačovin a bylo by vše ok. 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

No nevím, ale mě to příjde ze strany policajtů a těch jejich zákonů trochu přecitlivělý, jednou větou, prěháněj to!..Ještě před 15- 20 lety jim třeba Trabant nebo nákej fekál nevadil ale ted jsou vyvedený z míry i kvůli pitomímu mračítku. :roll: Prostě je to jasný, jdou po nás :? A my s tím nic moc neuděláme :(
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Baxon »

Lukke píše:
martinm3 píše:Hoši z Raichu jsou fakt hustý!!! Vlastní zkušenost!!!

Máte mít auto v poho a ne na něm mít sto pikačovin a bylo by vše ok. 8)

Mě třeba buzerovali, že jsem neměl blbou CZ-tku a nekompromisně mě otočili, ale k nám si to hrnuli skopčáci, ne že někteří to D taky neměli, ale třeba jeli na mlhovky i když byl krásnej slunej den a to nikomu nevadilo. Jsou to buzny a nemám je rád.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pivson »

To víte, pořád nás budou brát jako menší a podřadnější

Asi před ctyřma rokama se nas rakouskej celnik na SLO-A hranicich ptal (jeli jsme Fiatem Bravo): Proc máme Italske auto, vzdyt Češi maj jezdit ve Škodovkách.
Nejrači bych mu jednu střelil.
Rakušaky přímo nesnaším.

Nejlíp mě naopak bylo, když jsem jel bawem z D a němec buzeroval - papíry, řidičák. A? otevřu kapotu. Začal HLEDAT VIN. A nemohl najít, nechal jsem ho chvilku trapit a sledoval výraz v obličeji :-) Pak jsem mu to ukazal. Zkontroloval a jen "GUTE FAHRT"
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Slavisimo »

nakopat je do prdele... :evil:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Slavisimo »

ted mi to pripomelo kdyz sem je l s tatou do nemec pres rozvadov tak primo 20m pred ceskou hranici ve fronte se nam odpalil vyfuk od motoru takze ta trubka byla spadla, jeli sme dal cech nas pustil a prisel nemec, ten povida jako ze mame pridat trochu plynu, no a co neslysel ze, tak nas vratil a PAPA...
mayklmaykl

#18 Příspěvek od mayklmaykl »

mno lidicky ja mam taky rad decentne a kvalitne upravena auta....ale myslim ze za ta by vas nikdo nebuzeroval...pokud nekdo vozi na aute 2metraky nehomologovanejch plastu sviti jak vanocni stromek na stedrej den a svejma 500watowejma zarovka oslnuje az na na francouzskou hranici a presto nic nevidi pres svoje totalne tmaweee tajuplne folie...xe moc nedivim.jasne ze i tam jsou nektery benga bezmozci...ale pokud mam na aute kvalitni a hlavne schvaleny homologovany veci ktery fungujou spravne tak neni co resit. :wink:
Sandy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Sandy »

mayklmaykl píše:mno lidicky ja mam taky rad decentne a kvalitne upravena auta....ale myslim ze za ta by vas nikdo nebuzeroval...pokud nekdo vozi na aute 2metraky nehomologovanejch plastu sviti jak vanocni stromek na stedrej den a svejma 500watowejma zarovka oslnuje az na na francouzskou hranici a presto nic nevidi pres svoje totalne tmaweee tajuplne folie...xe moc nedivim.jasne ze i tam jsou nektery benga bezmozci...ale pokud mam na aute kvalitni a hlavne schvaleny homologovany veci ktery fungujou spravne tak neni co resit. :wink:

Přesně tak:)Jeli jsme s upraveným autem a černýma foliema do Chorvatska,stáhli jsme okýnka a tradá do světa:)je pravda,že chvíli obskakoval auto a hledal vše nemožné.Ale pak pohoda :wink:
Anonymous

#20 Příspěvek od Anonymous »

Ted jsem se vratil z Italie mam hodne upravenou karu a v pohode,akorat kontolovali jestli mam vse zapsany. :? 8)
Odpovědět