Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podpora Jardy(Jawaka)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od psena »

Nemusi ze me nutne padat balvan, hlavne kdyz pomalu padaji kaminky :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#122 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

chvilku jsem tu nebyl, ale tohle je fakt smutny cteni :-( Drzim pesti, at je Jarda ok, je mi lito, ze nekdo z nas takle skoncil...
“Ability is what you're capable of doing.”
Pavel H

#123 Příspěvek od Pavel H »

To jsou dobre zpravy. Jen at to tak pokracuje dal.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Zave »

Jo ja verim ze uz to ted pujde jen k lepsimu....
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Nikita »

Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama :) Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu :( Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou :wink:
brabus

#126 Příspěvek od brabus »

Jsem rád,že se to obrací!Když už píše,tak mu dej klávesnici a a? už se k nám připojí :wink: Přeji brzké uzdravení!!!
Pavel H

#127 Příspěvek od Pavel H »

Ja bohuzel neprijedu. Jeste tam nemam tu spojku. Ale hned jak to pujde, tak bych se rozjel za Jardou. Uz muze prijimat navstevy?
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Mad Max »

To jsem rád, že je Jardovi líp a že může aspoň psát.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od darmon »

super, to se zlepsi, jardu jsem videl sice jen jedou ale je to fajn posuk, zatim jeste mladej a nevyblblej ale neco mi rika ze za par let s nim bude hrozne moc prdele, o takovyho clena rozhodne nemuzem prijit. Nikito ze pozdravuju a az bude v cajku ze vzkazuju ze je vocas :) von to odemne pochopi :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#130 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Nikita píše:Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama :) Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu :( Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou :wink:

Super,tak ho pozdrav i ode mně! Zítra jedu na dovču ,tak až se vrátím a? je fit ! :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od RuDoSh »

Nikita píše:Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama :) Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu :( Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou :wink:

to je dobre.... a ty hlavne jezdi opatrne! :-)
Lukke

#132 Příspěvek od Lukke »

No skvělý Niky, tak ho ode mě moc pozdravuj a doufám, že za chvíli bude nejen psát na papír. :wink: Super, že už jsi taky velká řidička a můžeš po dobu co se bude Jarda uzdravovat dělat jeho zastupitele. ;-) Tak zatím. ;-)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od patras Čestný člen »

jasny niky ... pozdravuj jarouse a ty nam posli nejakou svoji fotku s novou karou ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pavel

#134 Příspěvek od Pavel »

Já dnes na tuning nepřijedu rozdělávám nápravu.Jardu ode mě pozdravuj.A tobě přeji mnoho š?astnej km.. :wink:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Huska »

Cauky kočko. Niki ze všeho nejdřív pozdravuj Jardu. Je to neskutečněj mazec co se stalo za dobu co jsem byl na dovolené a teprve dneska se trochu prokousávám forem a zjštuju co nového a této tragédii nemůžu uvěřit. Mám dnes sice důležité jednání, ale pokusím se to co nejdříve vybavit a alespon na chvilku bych se stavil na srazu a přidal trochu podpory osobně. Tak zatím silné nervy.

PS: Vzakž mu že až se z toho dostane, tak ho kdykoli nechám svézt v mém autě..třeba ho potěší i tato maličkost než si opět pořídí svoje :wink:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od voko21 »

Doufám, že takové téma už tady nebude muset nikdy vzniknout.
:cry:

To Jawak :"Jawak bojuj!"
To All: Jezděte v pohodě! :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od patras Čestný člen »

voko21 píše:Doufám, že takové téma už tady nebude muset nikdy vzniknout.

ja nejezdim v pohode ale v bmw ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Zave
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Zave »

patras píše:
voko21 píše:Doufám, že takové téma už tady nebude muset nikdy vzniknout.

ja nejezdim v pohode ale v bmw ....

Takze v pohode... :wink:
Anonymous

#139 Příspěvek od Anonymous »

Jelikož Nikita má špatný přístup k internetu, tak vám vzkazuje, že moc děkuje "za přání k řidičáku". Nové info o Slávkovi : Dnes začal mluvit a první věta co nám řakl byla "CO JE Z MOU KÁROU" :) A moc by mu udělalo, radost kdyby za ním zítra někdo dojel. Sám to řekl, když jsme se ptali. Návštěvi jsou od 15.00 do 17.00. Možná už zítra půjde do domácího léčení. Tak zatím :wink:
Pavel

#140 Příspěvek od Pavel »

Tak to je paráda... :onfire: :banana: Já sice zítra jedu do Brna,ale už ráno,takže to je na prd :? Každopadně ho alespoň pozdravuj.. :wink:
Odpovědět