Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou
super, to se zlepsi, jardu jsem videl sice jen jedou ale je to fajn posuk, zatim jeste mladej a nevyblblej ale neco mi rika ze za par let s nim bude hrozne moc prdele, o takovyho clena rozhodne nemuzem prijit. Nikito ze pozdravuju a az bude v cajku ze vzkazuju ze je vocas von to odemne pochopi
Nikita píše:Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou
Super,tak ho pozdrav i ode mně! Zítra jedu na dovču ,tak až se vrátím a? je fit !
Nikita píše:Tak jsem odednes opravdovym zastupitelem bmwklubu i s papirama Bracha je na tom fizicky dobre, pise na papir ruzny veci, ale jeste nemluvi. To je bohuzel otazka casu Mej te se, doufam ze nekdo prijede ve ctvrtek na tuning, budu tam s novou karkou
No skvělý Niky, tak ho ode mě moc pozdravuj a doufám, že za chvíli bude nejen psát na papír. Super, že už jsi taky velká řidička a můžeš po dobu co se bude Jarda uzdravovat dělat jeho zastupitele. Tak zatím.
Já dnes na tuning nepřijedu rozdělávám nápravu.Jardu ode mě pozdravuj.A tobě přeji mnoho š?astnej km..
Cauky kočko. Niki ze všeho nejdřív pozdravuj Jardu. Je to neskutečněj mazec co se stalo za dobu co jsem byl na dovolené a teprve dneska se trochu prokousávám forem a zjštuju co nového a této tragédii nemůžu uvěřit. Mám dnes sice důležité jednání, ale pokusím se to co nejdříve vybavit a alespon na chvilku bych se stavil na srazu a přidal trochu podpory osobně. Tak zatím silné nervy.
PS: Vzakž mu že až se z toho dostane, tak ho kdykoli nechám svézt v mém autě..třeba ho potěší i tato maličkost než si opět pořídí svoje
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Jelikož Nikita má špatný přístup k internetu, tak vám vzkazuje, že moc děkuje "za přání k řidičáku". Nové info o Slávkovi : Dnes začal mluvit a první věta co nám řakl byla "CO JE Z MOU KÁROU" A moc by mu udělalo, radost kdyby za ním zítra někdo dojel. Sám to řekl, když jsme se ptali. Návštěvi jsou od 15.00 do 17.00. Možná už zítra půjde do domácího léčení. Tak zatím