Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Říkal kdo ?? To by tady jezdilo jen mraky M-packetových E36 a E39. Já myslel, že u tuningu jde o to odlišit-se od ostatních a né instalace standartního M-packetu, jenže to se mnohdy bohužel zvrhne v tuzing... e39ka se má dělat úpně jiným stylem decentním a to je o pěkných kolech a max. M-packetu ...

Jinak mě se M-packety moc a moc libi (sám bych jej na auto chtěl), ale rad se podivam i na něco jiného ...
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Podivej se na http://www.tuning-magazine.cz/ tam je. Nikdo to nedela je to domaci uprava, myslim ze ne moc zdarena, zavarit zadni dvere ala coupe se mi moc nelibi.
Ale nektery veci na ni jsou pekny
Ale nektery veci na ni jsou pekny
-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posral
jasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí
E39 by měla bejt prostě čistá a elegantní. 

Tak tak ty FataleKlakson píše:no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posraljasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí

-
- Kontaktovat uživatele:
To bylo na mě ??M3maniac píše:Tak tak ty FataleKlakson píše:no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posraljasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí
Jo,jako že to klakson napsal velmi dobřeFatal Design píše:To bylo na mě ??M3maniac píše:Tak tak ty FataleKlakson píše:no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posraljasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí