Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamers
Klubové ID: 96

#1 Příspěvek od gamers »

Je tak krasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přílohy
11.jpg
11.jpg (38.82 KiB) Zobrazeno 1755 x
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

E39 je krásná ale tohle je paskvil :( všeho moc škodí, konkrétně: ten nádech na kapotě, lízátko pod nárazníkem a dozadu bych se nechtěl dostávat, jiank by to šlo :roll:
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MikeT »

Moje řeč. Radši investuju peníze do zachování původního a 100% stavu, než do takovejhle nevkusů.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pyron »

Odgdy se wyrábí E39 kupé? 8)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MikeT »

Pyron píše:Odgdy se wyrábí E39 kupé? 8)
Čéče, máš pravdu, na první pohled jsem si toho nevšim, myslel jsem, že to má jen zavařený kliky. No, moc podrobně jsem to nestudoval - jak říkám, tuning nebo styling nebo jak se tomuříká není moje gusto.
Fatal Design
Klubové ID: 1036
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fatal Design »

Mě se líbí ...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pyron píše:Odgdy se wyrábí E39 kupé? 8)
Hoši,čtete vůbec tisk o autech? :D už to bylo myslím v TM,ale podle mě je to jak říká někdo bastl !!! e39ka se má dělat úpně jiným stylem decentním a to je o pěkných kolech a max. M-packetu....
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MikeT »

M3maniac: Tak kdo teda dělá E39 kupé?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fatal Design »

... e39ka se má dělat úpně jiným stylem decentním a to je o pěkných kolech a max. M-packetu ...
Říkal kdo ?? To by tady jezdilo jen mraky M-packetových E36 a E39. Já myslel, že u tuningu jde o to odlišit-se od ostatních a né instalace standartního M-packetu, jenže to se mnohdy bohužel zvrhne v tuzing :cry:

Jinak mě se M-packety moc a moc libi (sám bych jej na auto chtěl), ale rad se podivam i na něco jiného ...
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od margos »

Podivej se na http://www.tuning-magazine.cz/ tam je. Nikdo to nedela je to domaci uprava, myslim ze ne moc zdarena, zavarit zadni dvere ala coupe se mi moc nelibi.
Ale nektery veci na ni jsou pekny
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Klakson »

no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posral :lol: jasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí :? E39 by měla bejt prostě čistá a elegantní. :idea:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Klakson píše:no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posral :lol: jasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí :? E39 by měla bejt prostě čistá a elegantní. :idea:
Tak tak ty Fatale :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fatal Design »

M3maniac píše:
Klakson píše:no zavařit zadní dveře je pěkná píčovina, když budu dělat ze sedana kupé, tak musím převařit celou kastli, včetně delších dveří aby se někdo dostal dozadu, takhle tam normálně nikoho nenarveš i kdyby jsi se posral :lol: jasně že tuning je o tom aby jsi se lišil, ale jsou auta co se daj tunit a ty na který se to vyloženě nehodí :? E39 by měla bejt prostě čistá a elegantní. :idea:
To bylo na mě ??
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Klakson »

co já vím ? :lol: tak něco napiš a? je nějakej pokec :twisted:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Fatal Design píše:
M3maniac píše:
To bylo na mě ??
Jo,jako že to klakson napsal velmi dobře :D e39ka není auto pro přespoilerované puboše,prostě mi to k tomu autu nesedí.... ale klidně si ji kup a navštiv lamino.cz :D je mi to celkem vuřt :mrgreen:
Odpovědět