Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PDC
-
- Klubové ID: 1930
Když tohle koupíš, tak sám už si to uděláš ne?
Jinak kámoš si koupil na jeho super vytuněnou Voktávku taky něco jako PDC, prodávají to tuším v Makru, má to 2 zadní senzory krabici s beeperem a kablík.... Dozadu vyvrtal 2 díry, vrazil tam ty senzory, zevnitř oblepil izolepou, aby to tam drželo a nevypadávalo, a ještě projistotu zapatlal kolem silikonem a má teď auto o třídu výše i s PDC.
Tuším, že to stojí v Makru 500,- Kč. Takže si myslím, že pokud seženeš orig lištu na PDC a do toho to nějak efektně zamontuješ, mohlo by to přijít i na levný peníz... (když se tedy nezmiňuju o té super akci v Makru, která má přesnost +/- 10cm).

-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 68
Myslím že montáž zvládnu .Jenom si nejsem jistý jestli to půjde do originál lišty . Jestli je tam dost místa .Lukke píše:Když tohle koupíš, tak sám už si to uděláš ne?Jinak kámoš si koupil na jeho super vytuněnou Voktávku taky něco jako PDC, prodávají to tuším v Makru, má to 2 zadní senzory krabici s beeperem a kablík.... Dozadu vyvrtal 2 díry, vrazil tam ty senzory, zevnitř oblepil izolepou, aby to tam drželo a nevypadávalo, a ještě projistotu zapatlal kolem silikonem a má teď auto o třídu výše i s PDC.
Tuším, že to stojí v Makru 500,- Kč. Takže si myslím, že pokud seženeš orig lištu na PDC a do toho to nějak efektně zamontuješ, mohlo by to přijít i na levný peníz... (když se tedy nezmiňuju o té super akci v Makru, která má přesnost +/- 10cm).
Dva senzory se mi zdají málo a 3000,- za ten system v Conradu je zase dost peněz.
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1930
Já už to mám dokonce vytrénovaný tak, že ikdyž nepřerušovaný tón se ozývá již při 20cm, tak vím kolik ještě popojet, abych se vešel přesně.cabadaj píše:Jako každý se považuju za super řidiče , ale tahle věc mi trochu chybí.
Občas si prostě nejsu jistej kolik tam toho místa ještě zbývá.

-
- Klubové ID: 68
Když ?uknu do podobného auta , tak se nic moc neděje . Občas ale parkuješ u nějaké zídky , nebo sloupku a to by nemuselo dobře dopadnout. Navíc bych tě chtěl vidět jak couváš třeba k nízkému sportovnímu autu . V zrcátku vidíš až jeho čelní sklo . tak proč riskovat . Určitě se za PDC nebudu stydět.Fido píše:Nárazník je od slova narazit tak na co PDC
Je to dobrá věc, ale zatím umím parkovat i bez toho a tak mi to nechybí.
Cabadaj, zajeď si do Staráku do Autotechniky (kousek za těma kobercama u Shellky) tam nabízí parkovací čidla i smontáží za 1899,-!!! A máš po starostech..
A to máš ještě kliku, že na tom Báwu nemáš tmavý skla. Já ještě se svojim ex, kde jsem měl úplně černý, jsem musel v lijáku jak kráva couvat a to byl porod. Normálně stáhneš okýnka a couváš podle zrcátek, ale za toho lijáku to fakt nešlo.. No fuj, fakt sem se bál.
A to máš ještě kliku, že na tom Báwu nemáš tmavý skla. Já ještě se svojim ex, kde jsem měl úplně černý, jsem musel v lijáku jak kráva couvat a to byl porod. Normálně stáhneš okýnka a couváš podle zrcátek, ale za toho lijáku to fakt nešlo.. No fuj, fakt sem se bál.

Lukke píše:Já si na to bohužel už taky pekelně zvyknul, takže jsem už dospěl do té fáze, že se při couvání dozadu nedívám... Doufám, že se to někdy neposere.LOPOLO píše:ja mam original a musim rict ze jsem si na to pekelne zvyknul a spoleham na nej

tak známému se to posralo a pěkně si zadek natrhl..