takže všem dík za info mám tady maníka kterej je fanda do bmw takže mu to dám a von si poradí nedělá nic jinýho než bmw proto i moje volba bylo bmw a ne mercedes kolik to čidlo asi stojí?????
karosmyk píše:takže všem dík za info mám tady maníka kterej je fanda do bmw takže mu to dám a von si poradí nedělá nic jinýho než bmw proto i moje volba bylo bmw a ne mercedes kolik to čidlo asi stojí?????
karosmyk píše:takže všem dík za info mám tady maníka kterej je fanda do bmw takže mu to dám a von si poradí nedělá nic jinýho než bmw proto i moje volba bylo bmw a ne mercedes kolik to čidlo asi stojí?????
no když sem dal batoh za sedmu tak už mě 7500 za čidla nepoloží a navíc dou na vokna folie dalších 7000k po pravdě bych byl radši kdyby byly v cajku moh sem si za to koupit třeba pozemek v praze
karosmyk píše:no když sem dal batoh za sedmu tak už mě 7500 za čidla nepoloží a navíc dou na vokna folie dalších 7000k po pravdě bych byl radši kdyby byly v cajku moh sem si za to koupit třeba pozemek v praze
presne tak, 7500 u bmw nejsou zadny drasticky penize. hele nejsou tam jen odpadany draty nebo tak neco, ze by zrovna tri cidla vedle sebe vynechali provoz...., btw na folie ser, pokoveni je lepsi
karosmyk píše:no když sem dal batoh za sedmu tak už mě 7500 za čidla nepoloží a navíc dou na vokna folie dalších 7000k po pravdě bych byl radši kdyby byly v cajku moh sem si za to koupit třeba pozemek v praze
presne tak, 7500 u bmw nejsou zadny drasticky penize. hele nejsou tam jen odpadany draty nebo tak neco, ze by zrovna tri cidla vedle sebe vynechali provoz...., btw na folie ser, pokoveni je lepsi
To? otázka, pokovení nesmíš umejt žádnou chemii, je na tom vidět každej mastnej flek a lehce se to poškrábe a jedeš na pokovení znovu. Ale je zase skrz to lépe vidět ven a hůře dovnitř...
JEŠTĚ SEM NA TO NEKOUKAL ALE KDYBY BYLY BYL BYCH POTĚŠEN asi dám ty folie maj atest a nachám je zapsat do malýho otp kvuli ježdění ven