Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

diagnostika v praze jak sem dopad

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od karosmyk »

probíhalo to asi tak že že to napích a nechal vyjet celkovou diagnozu, program si našel všechny jednotky a začal s nima komunikovat. Při výpisu mi začal tuhnout úsměv samej erorr erorr ale chlapek rekl že se v tom asi někdo hrabal a že treba rozpojil konektory a to stačí k tomu aby se načetla chyba např pytle hlásily chybu a on prišel na to že někdo odpojil baterii načež jednotky zaznamenali pokles napětí a hlásily chybu on odpojení baterie řeší tak že do zapalovače pripojí náhradní zdroj a tím napájí všechny jednotky po dobu odpojení bat. Jinak jednotka PDC v poradku jinak by prý ani nekomunikovala sou v háji tri senzory takže výměna, aještě teplotní čidlo klimy u spolujezdce jo a kilometry souhlasej s počítadlem.Takže celkem spokojenost. telefon na toho chlapa je 603/422882 HRDLIČKA. jesli tam někdo pojedete tak hodte info o jesli ste byli spokojený jinak bere si za to 1100k bez ohledu na dobu jakou s tím stráví. KAPIŠ - NAPIŠ :banana: :lol:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od karosmyk »

JINAK JEŠTE MÁM DOTAZ JESLI TY SENZORY DOU Z TOHO NÁRAZNÍKU VYDLOUBNOUT NEBO JESLI MUSÍ DOLU JO A AŽ JE VYMĚNÍ TAK MÁ JEŠTE V TÝ CENĚ VYMAZÁNÍ CHYBY :D
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukáš »

mno nic novyho co se týče diagnostiky si nám nenapsal, skoro každý tady ví, jak diagnostika probíhá a co tam lze všechno zjistit.

Cena mi přijde na soukromnika dost přehnana, když v autorizovanym servise stojí od 1000-1500Kč

A čidla dou normalně vyndat zezadu, nejlip když je to auto zvedly.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

Mein got!!! To ja tam raci ani nepolezu... Staci mi, ze mi blika pytel na pristrojovce a buh vi, co tam este bude...
To bych zaplatil litr a jeste z toho byl nasranej.. :cry:

To raci ten litr vyhodim nebo nekomu poslu na dobirku... :banana:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od karosmyk »

Lukáš píše:mno nic novyho co se týče diagnostiky si nám nenapsal, skoro každý tady ví, jak diagnostika probíhá a co tam lze všechno zjistit.

Cena mi přijde na soukromnika dost přehnana, když v autorizovanym servise stojí od 1000-1500Kč

A
čidla dou normalně vyndat zezadu, nejlip když je to auto zvedly.

ok ale v bmw se ti s tím srát dvě nebo tři hodiny pokud se bude hledat příčina závady nebudou tam dělaj za plat a ne na sebe takže spokojenost zákazníka je moc nezajímá ale co člověk to názor s tím jak dig probíhá jsem nechtěl oslovit echtovní členy ale nováky a návštěvníky jo zájímá mě jěsli čidla s e39 sou stejný :( :wink:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od karosmyk »

Zave_M50 píše:Mein got!!! To ja tam raci ani nepolezu... Staci mi, ze mi blika pytel na pristrojovce a buh vi, co tam este bude...

pokud mi ten litr pošleš na dobírku za 500kč možná i 600 bych dal tak ti pošlu adresu :lol: :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

karosmyk píše:
Zave_M50 píše:Mein got!!! To ja tam raci ani nepolezu... Staci mi, ze mi blika pytel na pristrojovce a buh vi, co tam este bude...

pokud mi ten litr pošleš na dobírku za 500kč možná i 600 bych dal tak ti pošlu adresu :lol: :lol:

Za 1500 je tvuj... :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jojo,jiný kraj jiný mrav,mě stála čtečka před týdnem 500 :D a podle mě si vzít 1100 bez rozdílu rozsahu práce je blbost.Pokud koupím nové auto a někdo mi ho jen napíchne a řekne po 7mi minutách vše je ok tak je 500 až až,no aq na druhou stranu takové přeprogramování navigace či nové palubovky je určitě na déle... tudiž víš za co platíč,takže 1000-1500 v poho

P.S. jinak si docela nedovedu představit historii toho auta,že by najednou odešly jen tak 3 PDC čidla,podle mě to bylo na ten nárazník bouchlý a potom nechápu lidi co to u takovýho auta nedaj do pořádku... :(
gelty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od gelty »

Zave_M50 píše:
karosmyk píše:

Zase se tu rozdávají prachy beze mne?!! :x :x :twisted: :twisted:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

gelty píše:
Zave_M50 píše:
karosmyk píše:[quote="Zave_M50"]Mein got!!! To ja tam raci ani nepolezu... Staci mi, ze mi blika pytel na pristrojovce a buh vi, co tam este bude...

Zase se tu rozdávají prachy beze mne?!! :x :x :twisted: :twisted:[/quote]

Jo prodavam 1000korun za 15set. Nechces par? Posilam na dobirku...

Nebo nejaky kameny v krabici, jestli chces? :bigups:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od karosmyk »

M3maniac píše:jojo,jiný kraj jiný mrav,mě stála čtečka před týdnem 500 :D a podle mě si vzít 1100 bez rozdílu rozsahu práce je blbost.Pokud koupím nové auto a někdo mi ho jen napíchne a řekne po 7mi minutách vše je ok tak je 500 až až,no aq na druhou stranu takové přeprogramování navigace či nové palubovky je určitě na déle... tudiž víš za co platíč,takže 1000-1500 v poho

P.S. jinak si docela nedovedu představit historii toho auta,že by najednou odešly jen tak 3 PDC čidla,podle mě to bylo na ten nárazník bouchlý a potom nechápu lidi co to u takovýho auta nedaj do pořádku... :(

fšichni tady vědí že si fšude byl a vodevšeho máš klíče, ale na druhou stranu to je dobrý tak pro lidi z tvého blízkého okolí jelikož kdo má 530d avýš a jede za 10set l. ropy a kupuje ji u pumpy při vzdálenosti 100km a100 zpět tam jě za pětibábu tak je na litru ale 100vku ušetřil :lol: jinak jasne bylo to na prední levej roh ale bez výměny dílů jen lak. A můj názor na PDC lidi jsou různý vode mě by šel taky v cajku, ale každý auto má svý mouchy a s tím jsem ho koupil nikdo mi ho nenutil "jinak je jak Elvisův cadilac. kapiš napiš :wink: :onfire:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

karosmyk píše:
M3maniac píše:jojo,jiný kraj jiný mrav,mě stála čtečka před týdnem 500 :D a podle mě si vzít 1100 bez rozdílu rozsahu práce je blbost.Pokud koupím nové auto a někdo mi ho jen napíchne a řekne po 7mi minutách vše je ok tak je 500 až až,no aq na druhou stranu takové přeprogramování navigace či nové palubovky je určitě na déle... tudiž víš za co platíč,takže 1000-1500 v poho

fšichni tady vědí že si fšude byl a vodevšeho máš klíče, ale na druhou stranu to je dobrý tak pro lidi z tvého blízkého okolí jelikož kdo má 530d avýš a jede za 10set l. ropy a kupuje ji u pumpy při vzdálenosti 100km a100 zpět tam jě za pětibábu tak je na litru ale 100vku ušetřil :lol: jinak jasne bylo to na prední levej roh ale bez výměny dílů jen lak. A můj názor na PDC lidi jsou různý vode mě by šel taky v cajku, ale každý auto má svý mouchy a s tím jsem ho koupil nikdo mi ho nenutil "jinak je jak Elvisův cadilac. kapiš napiš :wink: :onfire:

To si nemyslím,že jsem všude byl a od všeho mám klíče...jinak to nebylo nic proti tvé 740ce,ale proti člověku co s tím dokázal jezdit...vím o čem mluvím,nedávno jsem jedno nové kupoval :D akorát jsem nepobral od 530d víš 100km tam a 100zpět??? co tim chtěl básník říct?? :D
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od karosmyk »

no že když pojede někdo na diagnostiku tam co si byl ty za 5tikilo a bude ze vzdálenosti 100km a bude mít vyšší obsah a těžkou nohu tak tam bude za 20cet ropy a je tam taky za litr
kapiš napiš
Zave
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zave »

karosmyk píše:no že když pojede někdo na diagnostiku tam co si byl ty za 5tikilo a bude ze vzdálenosti 100km a bude mít vyšší obsah a těžkou nohu tak tam bude za 20cet ropy a je tam taky za litr
kapiš napiš

Pravda tomu... :lol:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od karosmyk »

a co kdybyste mi radši někdo napsal jestli tam jdou ty 5tkoví PDC čidla???????????????????? :(
Zave
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Zave »

karosmyk píše:a co kdybyste mi radši někdo napsal jestli tam jdou ty 5tkoví PDC čidla???????????????????? :(

Jo to ja nevim. Mam sic petku ale e34 a na te cidla ee... :cry:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

karosmyk píše:no že když pojede někdo na diagnostiku tam co si byl ty za 5tikilo a bude ze vzdálenosti 100km a bude mít vyšší obsah a těžkou nohu tak tam bude za 20cet ropy a je tam taky za litr
kapiš napiš

no to je jasný....,jinak myslím,že jsou jiný ty čidla ale nevím to na 100pro
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od karosmyk »

M3maniac píše:
kapiš napiš

no to je jasný....,jinak myslím,že jsou jiný ty čidla ale nevím to na 100pro
takže přece jen si fšude nebyl a já vím zas kulový :lol:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od karosmyk »

jo a na tom tdesu sem ještě vyvařil dvojku to je na dnešní ceny dost dobrý :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od darmon »

Zave_M50 píše:
karosmyk píše:a co kdybyste mi radši někdo napsal jestli tam jdou ty 5tkoví PDC čidla???????????????????? :(

Jo to ja nevim. Mam sic petku ale e34 a na te cidla ee... :cry:

no to si mu pomoh, to urcite potrebuje vedet, ze nemas ve svym aute pdc, :D

krasosmyk - prover si to pres etk, imho i kdyz budou jiny tak budou stat podobne
Odpovědět