Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotřeba TD(TDS)
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
525TDS Touring E34 dálková do 120km/h 7,5l ; město 8,5l (přes 10l / 100km nežere nikdy)....zkušenosti na pneu 235/45/17.... trojku máš lehčí tak určitě míň. Snad ti pomůže i tato informace...p.Zvedavec píše:Mel bych jenom dotaz jaka je realna spotreba, nemyslim tabulkova hodnota, u 325 TD(TDS). Jestli muzete, napiste vase zkusenosti.
Dik moc

-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
A u serioveho TD je to o půl litru vic.Lukas H. píše:U seriove 325 TDs je to sviznou jizdou kolem 7,5L. Kdyz jedes dalku kolem 130-140km/h tak 6,8L..p.Zvedavec píše:Mel bych jenom dotaz jaka je realna spotreba, nemyslim tabulkova hodnota, u 325 TD(TDS). Jestli muzete, napiste vase zkusenosti.
Dik moc

-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
dlouhodobě (víc jak 5nádrží) mám spotřebu bez čipu u 325tds asi 8,3l
jedzim rano do prace 20km, občas po městě, z práce a tak... normálka.
když jedu dál, tak víc i mín
záleží jak jedeš... zrovna dnes sem se vrátil z wroclawi. když sem jel z liberce do prahy, tak sem se držel firemního ducata a to jsme jeli tak kolem 15O-160 skoro furt (mimochodem je to docela hukot co dnes davaji do dodávek - 2,8jtd) to spotreba byla kolem 8,5. kdyz pak zacalo v praze chcat jako prase, tak sem jel až domu (asi 180km) do 100Km/h. to sem mel spotrebu 6,3l (občas i puštenou klimu a vše ve třech lidech na 17" letních). taky je důležitý jestli s tim jezdi ten kdo to umi...protoze pak se nejsi schopnej dostat pod 8l pokud s tim neumíš jezdit. me ta spotreba prijde OK. hlavne mi vyhovuje ze spotrebu mas takovou jak jezdis, coz mi prijde super...
když jedu dál, tak víc i mín

-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
No ono asi bude největší rozdíl, jestli jste šetřílci, nebo jestli to je jedno kolik si to vezme, hlavně a? to jede, že?marwal píše:dlouhodobě (víc jak 5nádrží) mám spotřebu bez čipu u 325tds asi 8,3l
když jedu dál, tak víc i mínzáleží jak jedeš... zrovna dnes sem se vrátil z wroclawi. když sem jel z liberce do prahy, tak sem se držel firemního ducata a to jsme jeli tak kolem 15O-160 skoro furt (mimochodem je to docela hukot co dnes davaji do dodávek - 2,8jtd) to spotreba byla kolem 8,5. kdyz pak zacalo v praze chcat jako prase, tak sem jel až domu (asi 180km) do 100Km/h. to sem mel spotrebu 6,3l (občas i puštenou klimu a vše ve třech lidech na 17" letních). taky je důležitý jestli s tim jezdi ten kdo to umi...protoze pak se nejsi schopnej dostat pod 8l pokud s tim neumíš jezdit. me ta spotreba prijde OK. hlavne mi vyhovuje ze spotrebu mas takovou jak jezdis, coz mi prijde super...

-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda... ale to je u všech motoru. tady jde o to kolik je ta spotřeba ve skutečnosti, protoze podle techničáku ti ta spotřeba neřekne kolik to bude za jakych podminek atd...Georgis píše:No ono asi bude největší rozdíl, jestli jste šetřílci, nebo jestli to je jedno kolik si to vezme, hlavně a? to jede, že?marwal píše:dlouhodobě (víc jak 5nádrží) mám spotřebu bez čipu u 325tds asi 8,3l
když jedu dál, tak víc i mínzáleží jak jedeš... zrovna dnes sem se vrátil z wroclawi. když sem jel z liberce do prahy, tak sem se držel firemního ducata a to jsme jeli tak kolem 15O-160 skoro furt (mimochodem je to docela hukot co dnes davaji do dodávek - 2,8jtd) to spotreba byla kolem 8,5. kdyz pak zacalo v praze chcat jako prase, tak sem jel až domu (asi 180km) do 100Km/h. to sem mel spotrebu 6,3l (občas i puštenou klimu a vše ve třech lidech na 17" letních). taky je důležitý jestli s tim jezdi ten kdo to umi...protoze pak se nejsi schopnej dostat pod 8l pokud s tim neumíš jezdit. me ta spotreba prijde OK. hlavne mi vyhovuje ze spotrebu mas takovou jak jezdis, coz mi prijde super...
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65