Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spotřeba

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Fil »

M3maniac píše:M3 v plynu? tak jedině u poblblých Holanďanů a ani bych se nedivil kdyby byla s tažným .... :D

no já říkám odsud podsud, ale sem už ne a sem taky ne.... takže M3 je úplně jiny auto, tam bych LPG opravdu nedával :roll: ale už tady kdisi byla fotka M3 s vozejkem...no hustý :shock: .......... :D
mayklmaykl

#42 Příspěvek od mayklmaykl »

no zkratka timhle stylem se snad radej uz bavit o tomto tematu nebudu,nema to smysl. nejsem zadnej genius to jsou zaklady organicke chemie...ta energeticka narocnost neni tak velka zvlaste za pouziti tzv.chemotermicke reakce pri te frakcni destilaci....nic nebudu to resit ale sam si to tam radej nedam.proste s tim nemam dobre zkusenosti a nikdo ze znamych take ne.jestli vy jo,tak preju mnoho stastnejch kilometru a hlavne v cajku...
Lukke

#43 Příspěvek od Lukke »

Fil píše: ale už tady kdisi byla fotka M3 s vozejkem...no hustý :shock: .......... :D

Já na tažným nevidím nic špatnýho... 8) Kdo má třeba M3 jako jediný auto = nepotřebuje větší auto a nevadí mu s ní jezdit v denním provozu, nevidím důvod, proč by neměla mít i tažný, aby si mohl občas taky přitahnout na chatku třeba kárku se dřevem. :D Já kdybych si kupoval novou M3, taky bych si tam nechal dát tažný, abych mohl třeba jednou za rok tahnout karavan na dovolenou a pak u moře blbnout s autem... :wink:
Raon

#44 Příspěvek od Raon »

Lukke píše:
Fil píše: ale už tady kdisi byla fotka M3 s vozejkem...no hustý :shock: .......... :D

Já na tažným nevidím nic špatnýho... 8) Kdo má třeba M3 jako jediný auto = nepotřebuje větší auto a nevadí mu s ní jezdit v denním provozu, nevidím důvod, proč by neměla mít i tažný, aby si mohl občas taky přitahnout na chatku třeba kárku se dřevem. :D Já kdybych si kupoval novou M3, taky bych si tam nechal dát tažný, abych mohl třeba jednou za rok tahnout karavan na dovolenou a pak u moře blbnout s autem... :wink:

za M3 tazny ??? to by to mohlo bejt treba rovnou za Porsche, treba ma chlapik s Porsakem taky chatu a nema jiny auto :lol: Me to prijde hrozne nevkusny na tak krasnym aute :wink:
Odpovědět