Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradena 525i E34 2A6 93-11
prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!
Editoval Shrek: Žádný crossposting (nepatřičné duplikáty jsem smazal) a špatně zvolené téma.
Editoval Shrek: Žádný crossposting (nepatřičné duplikáty jsem smazal) a špatně zvolené téma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pener píše:prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!
koukám, že se ty E34-ky kradou jak na běžícím pásu
měl jsi to nějak zabezpečený?
-
-
vsimejte si co se deje kolem vas!!!zpravidla to je tak ze za vama pred kradezi tyden jezdi ti sami lide...rikal mi to jeden kripl co se timhle zivil ze to takhle delaj typujou a chystaj se.....cumej na zabezpeceni,pripadne si nahrajou signal z centralu....rikal mi ze bavora nelze ukradnout jen tak takze se musej pripravit.nekde na netu jsou rusky stranky kde presnen popisujou jak ukrast ten dany typ auta jake figle pouzit jak odstranit alarmy atd....zkusim to najit napriklad mazda xedos9 a audi a8 maji alarm vyřaditelný odstranenim kontaktů z jednohoz předních blinkrů!!!sileny co?! zeptam se kamose na adresu a hodim odkaz.
mayklmaykl píše:vsimejte si co se deje kolem vas!!!zpravidla to je tak ze za vama pred kradezi tyden jezdi ti sami lide...rikal mi to jeden kripl co se timhle zivil ze to takhle delaj typujou a chystaj se.....cumej na zabezpeceni,pripadne si nahrajou signal z centralu....rikal mi ze bavora nelze ukradnout jen tak takze se musej pripravit.nekde na netu jsou rusky stranky kde presnen popisujou jak ukrast ten dany typ auta jake figle pouzit jak odstranit alarmy atd....zkusim to najit napriklad mazda xedos9 a audi a8 maji alarm vyřaditelný odstranenim kontaktů z jednohoz předních blinkrů!!!sileny co?! zeptam se kamose na adresu a hodim odkaz.
Cítím s Tebou čéče.To je pech.Třeba starší octavie se otvíraly přes zadní osvětlení SPZ-ky.
Pener píše:prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!
Tééda,já bydlím hned vedle.To abych nosil nabitej kvér !!!
Tééda,já bydlím hned vedle.To abych nosil nabitej kvér !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
mno musis jet na strakonickou a sjet na Vsenory....projedes Vsenory porad po hlavni a dojedes do Dobrichovic!Cernosice jsou kousicek od Dobrichovic!a nebo pojedes na strakonickou a sjedes z ni jeste pred tim rozestavenym mostem a pojedes po okreskach porad po hlavni a to te dovede rovnou do Cernosic!a po Cernosicich jsou zase po hlavni Dobrichovice!ale rikam, ze to mozna bude taky zbytecny! 

MIKI píše:mno musis jet na strakonickou a sjet na Vsenory....projedes Vsenory porad po hlavni a dojedes do Dobrichovic!Cernosice jsou kousicek od Dobrichovic!a nebo pojedes na strakonickou a sjedes z ni jeste pred tim rozestavenym mostem a pojedes po okreskach porad po hlavni a to te dovede rovnou do Cernosic!a po Cernosicich jsou zase po hlavni Dobrichovice!ale rikam, ze to mozna bude taky zbytecny!
moc dík zkusim to stejně mě už nic jinýho nezbejvá.