Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradena 525i E34 2A6 93-11

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pener

#1 Příspěvek od Pener »

prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!

Editoval Shrek: Žádný crossposting (nepatřičné duplikáty jsem smazal) a špatně zvolené téma.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

Pener píše:prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!

koukám, že se ty E34-ky kradou jak na běžícím pásu
měl jsi to nějak zabezpečený?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ty woe je to normální? úpřimnou soustrast :?
Lukke

#4 Příspěvek od Lukke »

Hmmm.... Ach jo.. :? :roll: :cry:
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Tak tedle bych si urcite vsiml, Brno bude pod kontrolou, ale bojim se ze uz je nekde schovana.Zase jedna vec, proc si rozmyslim, do moji kary cpat prachy, parkuju na ulici a to je na prd....
psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

to zabezpeceni by me take zajimalo.
afterburner

#7 Příspěvek od afterburner »

Pener: tak to tě lituju, já si to prožil před měsícem, i když nakonec s dobrým koncem. I když je pravděpodobnost malá, tak držim palce, aby se auto našlo. A kde ti to přesně zmizelo?
Pener

#8 Příspěvek od Pener »

zmizelo to na podbělohorské Praha 5 (pod strahovem) měl sem to zakodovaný a páku. ale to je jedno ty zmrdi dokážou všechno i kdybych to měl omotaný a k zemi přivázaný lodním řetězem tak to stejně ukradnou. z novejma věcma jako nárazníkama jsem jí měl 2dny
mayklmaykl

#9 Příspěvek od mayklmaykl »

vsimejte si co se deje kolem vas!!!zpravidla to je tak ze za vama pred kradezi tyden jezdi ti sami lide...rikal mi to jeden kripl co se timhle zivil ze to takhle delaj typujou a chystaj se.....cumej na zabezpeceni,pripadne si nahrajou signal z centralu....rikal mi ze bavora nelze ukradnout jen tak takze se musej pripravit.nekde na netu jsou rusky stranky kde presnen popisujou jak ukrast ten dany typ auta jake figle pouzit jak odstranit alarmy atd....zkusim to najit napriklad mazda xedos9 a audi a8 maji alarm vyřaditelný odstranenim kontaktů z jednohoz předních blinkrů!!!sileny co?! zeptam se kamose na adresu a hodim odkaz.
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

mayklmaykl píše:vsimejte si co se deje kolem vas!!!zpravidla to je tak ze za vama pred kradezi tyden jezdi ti sami lide...rikal mi to jeden kripl co se timhle zivil ze to takhle delaj typujou a chystaj se.....cumej na zabezpeceni,pripadne si nahrajou signal z centralu....rikal mi ze bavora nelze ukradnout jen tak takze se musej pripravit.nekde na netu jsou rusky stranky kde presnen popisujou jak ukrast ten dany typ auta jake figle pouzit jak odstranit alarmy atd....zkusim to najit napriklad mazda xedos9 a audi a8 maji alarm vyřaditelný odstranenim kontaktů z jednohoz předních blinkrů!!!sileny co?! zeptam se kamose na adresu a hodim odkaz.

Cítím s Tebou čéče.To je pech.Třeba starší octavie se otvíraly přes zadní osvětlení SPZ-ky.
Anonymous

#11 Příspěvek od Anonymous »

Pener píše:prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!

Editoval Shrek: Žádný crossposting (nepatřičné duplikáty jsem smazal) a špatně zvolené téma.

Tééda,já bydlím hned vedle.To abych nosil nabitej kvér !!!
Anonymous

#12 Příspěvek od Anonymous »

Tééda,já bydlím hned vedle.To abych nosil nabitej kvér !!!
damon

#13 Příspěvek od damon »

To je děsný,to jsou zmr.., jenže nejhorší je že když si člověk udělá nějakou ochranu auta,že když do toho nějakej takovelhle čů.... sedne a neco se mu stane,tak v tomhle státě mu bude platit ještě nemocenskou,místo aby mu poděkovali,že jim chytl takovýhleho parchanta. :evil: Upřímnou soustrast.
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MIKI »

Tak to uprimnou soustrast...jinak se obcas zajed podivat do Cernosic a Dobrichovic!dost aut tam konci!pobliz vlakoveho nadrazi!jenom mala rada!mozna zbytecna.... :roll:
Anonymous

#15 Příspěvek od Anonymous »

MIKI píše:Tak to uprimnou soustrast...jinak se obcas zajed podivat do Cernosic a Dobrichovic!dost aut tam konci!pobliz vlakoveho nadrazi!jenom mala rada!mozna zbytecna.... :roll:

dík. kde to je přesně tam zajedu.
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od MIKI »

mno musis jet na strakonickou a sjet na Vsenory....projedes Vsenory porad po hlavni a dojedes do Dobrichovic!Cernosice jsou kousicek od Dobrichovic!a nebo pojedes na strakonickou a sjedes z ni jeste pred tim rozestavenym mostem a pojedes po okreskach porad po hlavni a to te dovede rovnou do Cernosic!a po Cernosicich jsou zase po hlavni Dobrichovice!ale rikam, ze to mozna bude taky zbytecny! :roll:
Pener

#17 Příspěvek od Pener »

MIKI píše:mno musis jet na strakonickou a sjet na Vsenory....projedes Vsenory porad po hlavni a dojedes do Dobrichovic!Cernosice jsou kousicek od Dobrichovic!a nebo pojedes na strakonickou a sjedes z ni jeste pred tim rozestavenym mostem a pojedes po okreskach porad po hlavni a to te dovede rovnou do Cernosic!a po Cernosicich jsou zase po hlavni Dobrichovice!ale rikam, ze to mozna bude taky zbytecny! :roll:

moc dík zkusim to stejně mě už nic jinýho nezbejvá.
Odpovědět