jde taky o to, ze M3 motor toci podstatne vic nez 2,8... jak pisu v prvnim, na 4ku mi to jelo +/- stejne, protoze motor tocil uz cca 5,5-6k, nez jsem radil, tzn. uz padal vykon... /podle grafu ma 2,8 engine Pmax v 5100-5300ot/min/...
nic, jsem v hokne )) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn? )) hele, ja se obycejne s nikym nehonim, ale proste byla situace... jelo kabrio Hartge, pak neco, pak ja /s plnym kufrem a 105kg zavoznikem vedle/ a za mnou 2 frajeri v 330d limo po faceliftu... tot vse... pak jsem je opakovane deklasoval v tak 160-220 /kopec i rovina/ a jel spokojene dal ale mozna na to neslapal, treba se mu kourilo z komina jen tak, ze meli kluci radost
LOPOLO píše:1- cca 60 2 - cca 103 3 - cca 154 4 - cca 206 5 - co to jde
Bral jsem to podle tech tvych videi 100-200, kde se mi zdalo ze radis kolem 110, tak to neni asi 110, ale pro me to bylo bobmbasticky, ja nevytahnu ani kilo...
Hanz píše:nic, jsem v hokne )) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn? )) hele, ja se obycejne s nikym nehonim, ale proste byla situace... jelo kabrio Hartge, pak neco, pak ja /s plnym kufrem a 105kg zavoznikem vedle/ a za mnou 2 frajeri v 330d limo po faceliftu... tot vse... pak jsem je opakovane deklasoval v tak 160-220 /kopec i rovina/ a jel spokojene dal ale mozna na to neslapal, treba se mu kourilo z komina jen tak, ze meli kluci radost
Jojo, já mám zítra opět volno a pak se taky vydám za nějakou ženou.... No to jsem zvědavej jak mi ujedeš, ale jsem připravenej na prohru. Až budeš mít někdy cestu na Plzeň, dej vědět... Prve mi to nějak nevyšlo.
Hanz píše:nic, jsem v hokne )) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn? )) hele, ja se obycejne s nikym nehonim, ale proste byla situace... jelo kabrio Hartge, pak neco, pak ja /s plnym kufrem a 105kg zavoznikem vedle/ a za mnou 2 frajeri v 330d limo po faceliftu... tot vse... pak jsem je opakovane deklasoval v tak 160-220 /kopec i rovina/ a jel spokojene dal ale mozna na to neslapal, treba se mu kourilo z komina jen tak, ze meli kluci radost
Jojo, já mám zítra opět volno a pak se taky vydám za nějakou ženou.... No to jsem zvědavej jak mi ujedeš, ale jsem připravenej na prohru. Až budeš mít někdy cestu na Plzeň, dej vědět... Prve mi to nějak nevyšlo.
nedej se kruci s tou svou 330 , dej mu pořádně na prdel...!! 330 se nesmí nesměšnit ..to dokážeš...ti věřím...tak mě nesklam...mám ji taky....
kaca píše:nedej se kruci s tou svou 330 , dej mu pořádně na prdel...!! 330 se nesmí nesměšnit ..to dokážeš...ti věřím...tak mě nesklam...mám ji taky....
LOPOLO píše:1- cca 60 2 - cca 103 3 - cca 154 4 - cca 206 5 - co to jde
Bral jsem to podle tech tvych videi 100-200, kde se mi zdalo ze radis kolem 110, tak to neni asi 110, ale pro me to bylo bobmbasticky, ja nevytahnu ani kilo...
Hanz píše:hehe, jakoze das na 2ku 103, pak prestane motor tahnout, ale odpory jsou stale stejny a pak tam najednou naskoci 110? PS- jen vyrejvam
No já nevim jak tobě, ale já když třeba jedu na trojku na plnej kotel, potom vyšlápnu spojku, tak ručička tachometru ještě tak o 5km vyleze, než začne opět klesat...