Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330d limo v. 328i coupe
nic, jsem v hokne
)) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn?
)) hele, ja se obycejne s nikym nehonim, ale proste byla situace... jelo kabrio Hartge, pak neco, pak ja /s plnym kufrem a 105kg zavoznikem vedle/ a za mnou 2 frajeri v 330d limo po faceliftu... tot vse... pak jsem je opakovane deklasoval v tak 160-220 /kopec i rovina/ a jel spokojene dal
ale mozna na to neslapal, treba se mu kourilo z komina jen tak, ze meli kluci radost 

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 1930
Jojo, já mám zítra opět volno a pak se taky vydám za nějakou ženou....Hanz píše:nic, jsem v hokne)) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn?
)) hele, ja se obycejne s nikym nehonim, ale proste byla situace... jelo kabrio Hartge, pak neco, pak ja /s plnym kufrem a 105kg zavoznikem vedle/ a za mnou 2 frajeri v 330d limo po faceliftu... tot vse... pak jsem je opakovane deklasoval v tak 160-220 /kopec i rovina/ a jel spokojene dal
ale mozna na to neslapal, treba se mu kourilo z komina jen tak, ze meli kluci radost

nedej se kruci s tou svou 330 , dej mu pořádně na prdel...!! 330 se nesmí nesměšnit ..to dokážeš...ti věřím...tak mě nesklam...mám ji taky....Lukke píše:Jojo, já mám zítra opět volno a pak se taky vydám za nějakou ženou....Hanz píše:nic, jsem v hokne)) ... a pak zprznim mladou... co ty? nebo mi chces ukazat, jak umis slapnout na plyn?
No to jsem zvědavej jak mi ujedeš, ale jsem připravenej na prohru.
Až budeš mít někdy cestu na Plzeň, dej vědět... Prve mi to nějak nevyšlo.

-
- Klubové ID: 1930
No já nevim jak tobě, ale já když třeba jedu na trojku na plnej kotel, potom vyšlápnu spojku, tak ručička tachometru ještě tak o 5km vyleze, než začne opět klesat...Hanz píše:hehe, jakoze das na 2ku 103, pak prestane motor tahnout, ale odpory jsou stale stejny a pak tam najednou naskoci 110?
PS- jen vyrejvam