Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přestavba M50 320i na 325i
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Jak vidíte, tak to bastlím v takových "na koleně" podmínkách, zcela sám, už několik dnů, dnes se mi podařilo nacpat špatný motor do té bouchlé kastle, zítra, vlastně už dneska, i když je neděle, musím to už konečně dokončit, snad se mi ho podaří oživit, a potom 192-Power-Rullz 

- Přílohy
-
- 24.jpg (73.13 KiB) Zobrazeno 1738 x
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně už z vlastní zkušenosti nikomu nedoporučuji dělat takové psí kusy
Ale jako správný průkopník jsem to musel podstoupit, abych mohl zase žít. Dokážete si představit, co to je víc jak týdenní absence jízdy BMW e36?
1. kára je hotová, spojkový problém vyřešen, těsnění pod hlavou nové, trysky jsou nové a viskospojka taky. Dále hardypodložka je taky vyměněná, palivové hadičky jakbysmet a ještě nový klínový řemen. Takže taková malá generálka
Ještě ten štelovací podvozek, nové náplně a kára bude technicky bez chyby

1. kára je hotová, spojkový problém vyřešen, těsnění pod hlavou nové, trysky jsou nové a viskospojka taky. Dále hardypodložka je taky vyměněná, palivové hadičky jakbysmet a ještě nový klínový řemen. Takže taková malá generálka

- Přílohy
-
- 36.jpg (33.17 KiB) Zobrazeno 1736 x
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Odvaznemu stesti preje 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Dotáhl jsem všechny šrouby, popřipojoval hadičky a konektory, řídící jednotku, dolil jsem vodu, odvzdušnil chladící systém, odvzdušnil spojku a servo, je nějaká hafo tvrdá, zabírá až nahoře asi bude nová, to je gut
moje stará zabírala hned dole a ke konci byl pedál měkej, zůstával i tak jakoby napůl zmačknutej.
Přichází důležitý moment, otáčím klíčem a startuju, servo bzučí, otáčím volant nadoraz doprava a pak do leva, po chvíli to přestane, řadím měkce zpátečku, vycouvám ven. Řadím 1. stupeň, pomalu pouštím spojku, z nezvyku ji nahoře pustím rychle, zadní kolo prohrábne a držte si klobouky, jedemeeeeeeee, ba ne, nejdřív budeme zahřívat olej a vodu
Ty kráwo, vono to jede!!!!!!!!!!!!
nikdo mě to nevěřil, sebechvála smrdí, ale já jsem spokojený a very happy
Teď to jedeme ještě s Nikitou projet 

Přichází důležitý moment, otáčím klíčem a startuju, servo bzučí, otáčím volant nadoraz doprava a pak do leva, po chvíli to přestane, řadím měkce zpátečku, vycouvám ven. Řadím 1. stupeň, pomalu pouštím spojku, z nezvyku ji nahoře pustím rychle, zadní kolo prohrábne a držte si klobouky, jedemeeeeeeee, ba ne, nejdřív budeme zahřívat olej a vodu

nikdo mě to nevěřil, sebechvála smrdí, ale já jsem spokojený a very happy

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:Dotáhl jsem všechny šrouby, popřipojoval hadičky a konektory, řídící jednotku, dolil jsem vodu, odvzdušnil chladící systém, odvzdušnil spojku a servo, je nějaká hafo tvrdá, zabírá až nahoře asi bude nová, to je gutmoje stará zabírala hned dole a ke konci byl pedál měkej, zůstával i tak jakoby napůl zmačknutej.
nikdo mě to nevěřil, sebechvála smrdí, ale já jsem spokojený a very happyTeď to jedeme ještě s Nikitou projet
Gratuluju ke vzkříšení a doufam že ti zase neumře

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!