Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jednicka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf. :-) Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf. :-) Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.

Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere...... :(
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pivson »

předpokládám že je v Autecu??
Že jsem ji z okna ještě neviděl :-) ikdyž v pondělí tam něco naváželi
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Pivson píše:předpokládám že je v Autecu??
Že jsem ji z okna ještě neviděl :-) ikdyž v pondělí tam něco naváželi

Nene, byla v Letňanech na letišti na promo akci - souvisela s tim ta vzducholoď.
Dneska už je ale na cestě do Bratislavy, před chvílí jsem ji viděla z okna odlítat... :D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

Tu jednicku nebo vzducholod? :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:
LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf. :-) Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.

Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere...... :(

mno to je jasny kemo .. ja vocekaval slusnej raut a let vzducholodi ale .. mno .. asi uz bmw neni co bejvalo :-)
Odpovědět