Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jednicka
Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.
Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.

LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.
Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere......

M3maniac píše:LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.
Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere......
mno to je jasny kemo .. ja vocekaval slusnej raut a let vzducholodi ale .. mno .. asi uz bmw neni co bejvalo