Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jednicka
Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.
Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.

Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere......LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.

mno to je jasny kemo .. ja vocekaval slusnej raut a let vzducholodi ale .. mno .. asi uz bmw neni co bejvaloM3maniac píše:Sorry,ale BMW co si hraje na Golfa mě vůbec nebere......LOPOLO píše:Dneska jsem byl zkouknout jednicku. V realu to neni tak hrozny a skoda ze tam nechtej dat slusnej motor. ( nejsilnejsi je tusim 120d se 165 konikama). Je to celkem divny auto .. malo mista vzadu .. ale porad lepsi jak golf.Ma to celkem pekny sedacky s vyraznym bocnim vedenim ale nebyly bohuzel v elektrice. Rozlozeni vahy je udajne 50:50 a s multifunkcnim volantem je pocit na prednich sedadlech fain. Jsem fakt zvedavej na trojku.