A eštěc jeden dotaz píšou 5MPX a 5tinásobný zoom, sem myslel že je 10tinásobnej, co to je teda na objektivu tech 10?
http://www.fotoexpert.cz/dt/?c=13422#A30726_1
jen klid, plno věcí neznám, ale optickej zoom vím co je, takže te? už si můžu koupit co chi, to sem rád, ale nevěděl sem že to je digitální zoom, nikde sem se to nedočet a z obrázku sem to nerozluštil, jelikož je to o čtverečkách, tak vím že dig zoom je celkem nanic......škoda žes mi neodpověděl na tu Japonštinu/Angličtinu, neva, snad někdo jinej a že nemám neomezeny finance to sem psaluž dááávno, ale tím pádem nechápu dost dobře tak rychly odsouzení c750ky, ta má optickej zoom 10x, a 4MPX, asi to nebude to pravy ořechovy např proti sony,ale parametry vypadaj dobře.JFK píše:to je digitalni zoom, na to zapomen, to je pozlatko pro lidi, co nevedej o co go a myslej si, ze s tim nafoti sousedovic manzelku z vedlejsi vesnice. Kvalita fotek v digi zoomu je totalne na hovno. Ale pokud nevis, co je digi zoom, tak je zbytecne premejslet o drahem fotaku, protoze drahy neznamena lepsi fotky:) kup si neco, co se ti bude dobre platit u kasy a casem mozna poznas co opravdu budes potrebovat.
V pořádku, vždy? vlastně o nic nejde :bigdevil: ,JFK píše:aspon je legra:) ang/jap by meloa byt nabydka v menu, a urcite u Canona D je moznost upgrade na novejsi soft, tim padem i jazyky se daji instalovat.
Tak to jsem si zase neprecetl ja s tim, na co ho potrebujes, takze PARDOOON:) tak to bych u tebe videl na toho Canona D nebo Nikona:)
tak ste si to konecne vyrikali kup si Fujifilm Finepix S5000Fil píše:V pořádku, vždy? vlastně o nic nejde :bigdevil: ,JFK píše:aspon je legra:) ang/jap by meloa byt nabydka v menu, a urcite u Canona D je moznost upgrade na novejsi soft, tim padem i jazyky se daji instalovat.
Tak to jsem si zase neprecetl ja s tim, na co ho potrebujes, takze PARDOOON:) tak to bych u tebe videl na toho Canona D nebo Nikona:)
to sem rád že by to mělo být v tom menu a jenom přecvaknutím dostanu ang.,čím dál víc uvažuju o tom,že to te?ka doklepu s pučovanejma a že bych poprosil Pšenu aby mi něco dovezl z toho Japanu, je to sice doba ale aspoň si stačím udělat pořádnej rozhled co a jak, ale docela bych ho bral dřív, ale za stejnou cenu tam bude mnohem lepší.Čas je jako vždy proti mě,ale co nadělám, sou to moje prachy a moje rozhodnutí, tak se můžu zlobit tak sám na sebe :kladivko: , do té doby se fšechno jistě změní, ale nejsem rozhodnutej na 100% .Přesto díq fšem co ste mi radily kterej je lepší a co by víc vyhovovalo, :cinan: konišuáááá