Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak bude vypadat moje dalsi kara...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Baxon »

RuDoSh píše:znamy ma MLko a na horach uz nejednou tahal X5tku...

Sorry nebo je tvůj známý pěknej kecal :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od RuDoSh »

Baxon píše:
RuDoSh píše:znamy ma MLko a na horach uz nejednou tahal X5tku...

Sorry nebo je tvůj známý pěknej kecal :)

Proc sorry?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

A nespletl jsi se náhodou, onehdá jsi mě psal, abych se ti podíval na servopumpu na ML230, to bych spíš řek že teda ta X5ka táhla to MLo... :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od RuDoSh »

Jawak píše:A nespletl jsi se náhodou, onehdá jsi mě psal, abych se ti podíval na servopumpu na ML230, to bych spíš řek že teda ta X5ka táhla to MLo... :)

A proc by ta kara nejela bez serva? :) Navic to je jiny clovek, ale to nehraje zadnou roli :)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

RuDoSh píše:
Jawak píše:A nespletl jsi se náhodou, onehdá jsi mě psal, abych se ti podíval na servopumpu na ML230, to bych spíš řek že teda ta X5ka táhla to MLo... :)

A proc by ta kara nejela bez serva? :) Navic to je jiny clovek, ale to nehraje zadnou roli :)

Protože moje byla bez serva už tak dost neovladatelná a MLo je zase ještě těžší, ne? :)
Spadl ti už někdy klíňák? To je fun a ještě když to nečekáš, třeba v zatáčce :)
Vena
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Vena »

Nerad bych vám rušil diskuzi ale jste trochu mimo téma. Nevim jestli tohle bude moje další kára ale asi bych si to nechal líbit
Přílohy
850.jpg
850.jpg (42.88 KiB) Zobrazeno 838 x
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Kua co to tu je zase za picoviny? :) Zase tema ktery se zvrtne v uplnej offtopic... :?
Prispevek mel znit asi takhle: mam tohle a tohle a az si budu kupovat dalsi karu bude to tahle a tahle a bude vypadat asi takhle (fotka)... :)
Je na tom neco tezkeho? :wink:
N54 PWR
Salo

#68 Příspěvek od Salo »

Mám E36 s M-paketem a zelenou metlou a chci z toho udělat toto(kromě těch 46 světel) příde mi to fakt dobrý a M-paket má už moc lidí.
Přílohy
138.jpg
138.jpg (65.68 KiB) Zobrazeno 808 x
darmon
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od darmon »

ach boze
Salo

#70 Příspěvek od Salo »

darmon píše:ach boze

mužu ti říct,že sem od tebe nečekal jinou reakci a čekal sem jestli se ozveš nechceš se,už na :gun07: to odsuzování vytuněnejch aut vys....!!
raff

#71 Příspěvek od raff »

530DAT píše:joo me se taky libi, jen jsem nejakou dobu byl v kontaktu s clvekm ktery byl testovacim teknikem volva a prej po par tkm je treba radici paka jako klacek v kyblu apod....

No nevím, já mám teď Volvo starý 10 let s nalítanejma 200 tkm a zatím se žádná páka v kýbli nekoná 8) To bude spíš odviset od borce, co za ni bere, ne ? :wink:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od bpytlik »

Salo píše:

mužu ti říct,že sem od tebe nečekal jinou reakci a čekal sem jestli se ozveš nechceš se,už na :gun07: to odsuzování vytuněnejch aut vys....!!

No nevim ale jednim slovem bych to zhrnul : HNUS......
Se podivej na tu 8mu o dva prispevky vys, to je krasa a ne takovy nejaky oplacany shit.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od darmon »

Salo píše:

jo jednou jsem se do tebe navez at nedelas z hezkyho auta auto od kolotocu, ty si se zurive branil ze to tak nebude a helemese, bude :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Salo píše:

Me se to auto az na to zadni kridlo libi... Myslim ze kdyz takova kara prijede nekam tady na sraz tak bude mit uspech...
N54 PWR
Anonymous

#75 Příspěvek od Anonymous »

M-paket nema moc lidi to ma kazdej!ale ten modrej bawo je spicovej.
Salo s chuti do prestavby.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od patras Čestný člen »

nekomu se proste tuning libi a nekomu ne. Me se treba ta 3 libi az na predni naraznik a kridlo. Chtel bych mit doma v garazi 850 a taky by nezustala v zakladu !!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od RuDoSh »

Jawak píše:
RuDoSh píše:

Protože moje byla bez serva už tak dost neovladatelná a MLo je zase ještě těžší, ne? :)
Spadl ti už někdy klíňák? To je fun a ještě když to nečekáš, třeba v zatáčce :)

bohuzel spadl :) na kruhaci... jsem byl rad ze jsem se z nej v tom soku vymotal :) S tim MLkem se asi zapotil :)
Salo

#78 Příspěvek od Salo »

Lukas H. píše:
Salo píše:

Me se to auto az na to zadni kridlo libi... Myslim ze kdyz takova kara prijede nekam tady na sraz tak bude mit uspech...

Jo jasně souhlasim s tebou to zadní křídlo tam nebude to je už moc,ale jinak díky za podporu.
to:anonymní:Díky.
to:Darmon:jasně tak já s těma kolotočema začnu jezdit at má dušička pokoj a přestane tady plácat píčoviny.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od darmon »

budu se do tebe srat dokavad to neudelas ;) protoze mam takovej pocit ze to zas je jen vo kecech a skutek utek :) pak te bud pochvalim za dobre udelanou praci nebo ne. (muj nazor, nedelej tak sileny kola, at nelezou tolik ven z blatniku)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:budu se do tebe srat dokavad to neudelas ;) protoze mam takovej pocit ze to zas je jen vo kecech a skutek utek :) pak te bud pochvalim za dobre udelanou praci nebo ne. (muj nazor, nedelej tak sileny kola, at nelezou tolik ven z blatniku)

rozmer je dobrej, jen to chce chromovky s poradnym limcem :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět