Jawak píše:A nespletl jsi se náhodou, onehdá jsi mě psal, abych se ti podíval na servopumpu na ML230, to bych spíš řek že teda ta X5ka táhla to MLo...
A proc by ta kara nejela bez serva? Navic to je jiny clovek, ale to nehraje zadnou roli
Protože moje byla bez serva už tak dost neovladatelná a MLo je zase ještě těžší, ne? Spadl ti už někdy klíňák? To je fun a ještě když to nečekáš, třeba v zatáčce
Kua co to tu je zase za picoviny? Zase tema ktery se zvrtne v uplnej offtopic... Prispevek mel znit asi takhle: mam tohle a tohle a az si budu kupovat dalsi karu bude to tahle a tahle a bude vypadat asi takhle (fotka)... Je na tom neco tezkeho?
530DAT píše:joo me se taky libi, jen jsem nejakou dobu byl v kontaktu s clvekm ktery byl testovacim teknikem volva a prej po par tkm je treba radici paka jako klacek v kyblu apod....
No nevím, já mám teď Volvo starý 10 let s nalítanejma 200 tkm a zatím se žádná páka v kýbli nekoná To bude spíš odviset od borce, co za ni bere, ne ?
nekomu se proste tuning libi a nekomu ne. Me se treba ta 3 libi az na predni naraznik a kridlo. Chtel bych mit doma v garazi 850 a taky by nezustala v zakladu !!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jawak píše:A nespletl jsi se náhodou, onehdá jsi mě psal, abych se ti podíval na servopumpu na ML230, to bych spíš řek že teda ta X5ka táhla to MLo...
A proc by ta kara nejela bez serva? Navic to je jiny clovek, ale to nehraje zadnou roli
Protože moje byla bez serva už tak dost neovladatelná a MLo je zase ještě těžší, ne? Spadl ti už někdy klíňák? To je fun a ještě když to nečekáš, třeba v zatáčce
bohuzel spadl na kruhaci... jsem byl rad ze jsem se z nej v tom soku vymotal S tim MLkem se asi zapotil
mužu ti říct,že sem od tebe nečekal jinou reakci a čekal sem jestli se ozveš nechceš se,už na :gun07: to odsuzování vytuněnejch aut vys....!!
Me se to auto az na to zadni kridlo libi... Myslim ze kdyz takova kara prijede nekam tady na sraz tak bude mit uspech...
Jo jasně souhlasim s tebou to zadní křídlo tam nebude to je už moc,ale jinak díky za podporu.
to:anonymní:Díky.
to:Darmon:jasně tak já s těma kolotočema začnu jezdit at má dušička pokoj a přestane tady plácat píčoviny.
budu se do tebe srat dokavad to neudelas protoze mam takovej pocit ze to zas je jen vo kecech a skutek utek pak te bud pochvalim za dobre udelanou praci nebo ne. (muj nazor, nedelej tak sileny kola, at nelezou tolik ven z blatniku)
darmon píše:budu se do tebe srat dokavad to neudelas protoze mam takovej pocit ze to zas je jen vo kecech a skutek utek pak te bud pochvalim za dobre udelanou praci nebo ne. (muj nazor, nedelej tak sileny kola, at nelezou tolik ven z blatniku)
rozmer je dobrej, jen to chce chromovky s poradnym limcem
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET