Abdul mel v 740iA este tu starou V8 4.0 a nerek by proti ni krive slovo. Auto melo pres 300k km a jelo jak hodinky....darmon píše:ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.RedBaron píše:Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotreba u 750?
Tady je ale rec o E32...bpytlik píše:Abdul mel v 740iA este tu starou V8 4.0 a nerek by proti ni krive slovo. Auto melo pres 300k km a jelo jak hodinky....darmon píše:ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.RedBaron píše: Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.
N54 PWR
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu
dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror!

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Takže do tý 540i z roku 93 teda nemám jít? Nerad bych, abys mě vyplašil zbytečně, když toho člověka s tím autem znám skoro celou dobu co ho mají a spokojeni opravdu jsou.darmon píše:ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.RedBaron píše:Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.
Jedna vec je, ze 55min a 60min docela rozdil .. pri rychlostech o kterejch se bavime je to rozdil az kolem 20 kilometru. Za dalsi, na dalnici se neda jet porad 230 a i jedno maly zdrzeni za kamionem hraje obrovskou roli.Nikita píše:Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu![]()
dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror!
![]()
tech pet minut je smrtak vs. pan klobouk, takze uz jsme na 60 minutach? Ok, takze 1:05 bude tak real:) To je jako ze moje wenda jezdi motokary v radotine za 1:30 a je to pro ni uspech a ja je mam za 1:12 a jede to skoro jako ja (podle jejich slov:))) Ale 1 vterina jsou na rovince 4 metry, takze to je "skoro stejny"