Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spotreba u 750?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od bpytlik »

darmon píše:
RedBaron píše:
darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.

Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.

ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.

Abdul mel v 740iA este tu starou V8 4.0 a nerek by proti ni krive slovo. Auto melo pres 300k km a jelo jak hodinky....
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

bpytlik píše:
darmon píše:
RedBaron píše:[quote="darmon"]motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.

ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.

Abdul mel v 740iA este tu starou V8 4.0 a nerek by proti ni krive slovo. Auto melo pres 300k km a jelo jak hodinky....[/quote]

Tady je ale rec o E32...
N54 PWR
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od bpytlik »

Lukas.h: jasne, ale posledni E32 a prvni E38 maji V8 motory stejne...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od darmon »

bpytlik píše:Lukas.h: jasne, ale posledni E32 a prvni E38 maji V8 motory stejne...

jo ale akorat TY VELKY ZELEZNY VECI
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Nikita »

Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu 8) :lol: dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror! :shock: :lol:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od RedBaron »

darmon píše:
RedBaron píše:
darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.

Takže do tý 540i z roku 93 teda nemám jít? Nerad bych, abys mě vyplašil zbytečně, když toho člověka s tím autem znám skoro celou dobu co ho mají a spokojeni opravdu jsou.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Nikita píše:Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu 8) :lol: dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror! :shock: :lol:

Jedna vec je, ze 55min a 60min docela rozdil .. pri rychlostech o kterejch se bavime je to rozdil az kolem 20 kilometru. Za dalsi, na dalnici se neda jet porad 230 a i jedno maly zdrzeni za kamionem hraje obrovskou roli.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od darmon »

presne tak.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od JFK Čestný člen »

tech pet minut je smrtak vs. pan klobouk, takze uz jsme na 60 minutach? Ok, takze 1:05 bude tak real:) To je jako ze moje wenda jezdi motokary v radotine za 1:30 a je to pro ni uspech a ja je mam za 1:12 a jede to skoro jako ja (podle jejich slov:))) Ale 1 vterina jsou na rovince 4 metry, takze to je "skoro stejny" :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) :)
Akorad mam pocit, ze z Brna do Prahy je to celkove vice z kopce nez z Prahy do Brna, co Darmone? Zkus to zjistit od toho, kdo chtel udelat ten rekord:)))
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

JFK píše:Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) :)
Akorad mam pocit, ze z Brna do Prahy je to celkove vice z kopce nez z Prahy do Brna, co Darmone? Zkus to zjistit od toho, kdo chtel udelat ten rekord:)))

Hlásím se dobrovolně :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jaký jídlo? To těch pár minut nevydržíš bez BigMacu? :lol:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Nikita »

JFK píše:Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) :)

Ja jsem zkusenejsi kamerawoman :wink: :lol:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od bpytlik »

jfk: Ja se chystam na OV-Praha pod 2 hodky, ale az na to bude kara co pojede 250. Ted kdyz je obchvat olomouce to musi jit pomerne f poho.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jawak nikita: ale sezente si nejdriv digitalni kameru, prtz pokud zase budete tocit analogem tak to nevim kdo to uvidi :)
Anonymous

#56 Příspěvek od Anonymous »

skautik píše:jawak nikita: ale sezente si nejdriv digitalni kameru, prtz pokud zase budete tocit analogem tak to nevim kdo to uvidi :)

Bez starosti, už se na tom pracuje! :)
Odpovědět