Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror!
darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.
Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.
ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.
Takže do tý 540i z roku 93 teda nemám jít? Nerad bych, abys mě vyplašil zbytečně, když toho člověka s tím autem znám skoro celou dobu co ho mají a spokojeni opravdu jsou.
Nikita píše:Nechci se do toho moc motat, ale bylo to fakt kolem 55 az 60 min, to jsem ze sveho spanku pred prahou uz pak nemohla zavrit oci a trepala jsem se vedle neho jak kralik pred popravou, jeste me od toho bolely nohy kdyz jsem malem prokopla podlahu dalsi hrozna jizda byla Praha- Brno v mlze jako plnotucny mliko, pred nama jaguar kterej to kulil jak o zivot no a jawak samozrejme pokousel stihat a slovo brzda mu uz nic nerikalo. No horror!
Jedna vec je, ze 55min a 60min docela rozdil .. pri rychlostech o kterejch se bavime je to rozdil az kolem 20 kilometru. Za dalsi, na dalnici se neda jet porad 230 a i jedno maly zdrzeni za kamionem hraje obrovskou roli.
tech pet minut je smrtak vs. pan klobouk, takze uz jsme na 60 minutach? Ok, takze 1:05 bude tak real:) To je jako ze moje wenda jezdi motokary v radotine za 1:30 a je to pro ni uspech a ja je mam za 1:12 a jede to skoro jako ja (podle jejich slov:))) Ale 1 vterina jsou na rovince 4 metry, takze to je "skoro stejny"
Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) Akorad mam pocit, ze z Brna do Prahy je to celkove vice z kopce nez z Prahy do Brna, co Darmone? Zkus to zjistit od toho, kdo chtel udelat ten rekord:)))
JFK píše:Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) Akorad mam pocit, ze z Brna do Prahy je to celkove vice z kopce nez z Prahy do Brna, co Darmone? Zkus to zjistit od toho, kdo chtel udelat ten rekord:)))
JFK píše:Jinak na tu cestu do Brna z Prahy se chystam, potrebuju jednoho dobrovolnika (kamera, jidlo atd.) Akorad mam pocit, ze z Brna do Prahy je to celkove vice z kopce nez z Prahy do Brna, co Darmone? Zkus to zjistit od toho, kdo chtel udelat ten rekord:)))