Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spotreba u 750?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
Lukas H. píše:
Jawak píše:No 8mihrnek 740ka bude papat určitě míň, a možná pojede i líp.
U 12 hrnků můžeš klidně začít 16 litry, při 90km/h bez plynu :) Ta spotřeba končí pak někde u xx l/100km
750 má krásný zvuk, ale ekonomicky trochu náročnější. 740 je, podle mě, daleko lepší volba.

Jsem nevedel ze jsi mel pred 320i jeste 740 a 750... :shock: :roll: :)

V 850i jsem jel, motor je stejnej, e32 V8 jsme měli jako služebáka, tak můžu srovnávat :wink:

No spis jsem cekal ze na to budou reagovat lidi ktreri to auto maji nebo meli... :wink:
Jinak, kdy jste ho meli jako sluzebaka? Rek bych ze v te dobe jsi tahal jeste kacera... :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:V 850i jsem jel, motor je stejnej, e32 V8 jsme měli jako služebáka, tak můžu srovnávat :wink:

No spis jsem cekal ze na to budou reagovat lidi ktreri to auto maji nebo meli... :wink:
Jinak, kdy jste ho meli jako sluzebaka? Rek bych ze v te dobe jsi tahal jeste kacera... :)[/quote]
Tak kačera jsem nikdy netahal :) , spíš nějakou Tatru 8x8, byl jsem odjakživa motoristicky nadaný, v 5ti letech jsem už sedlal strejdovu ČZ 175 :D pak jsem přesedl na stroje JAWA n.p. Týnec n. Sázavou a pak...
toho 8mihrnka jsme měli v letech 1993-2000, teď vesele brázdí v ulicích Paříže
darmon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od darmon »

motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
Lukas H. píše:
Jawak píše:V 850i jsem jel, motor je stejnej, e32 V8 jsme měli jako služebáka, tak můžu srovnávat :wink:

Jinak, kdy jste ho meli jako sluzebaka? Rek bych ze v te dobe jsi tahal jeste kacera... :)

Tak kačera jsem nikdy netahal :) , spíš nějakou Tatru 8x8, byl jsem odjakživa motoristicky nadaný, v 5ti letech jsem už sedlal strejdovu ČZ 175 :D pak jsem přesedl na stroje JAWA n.p. Týnec n. Sázavou a pak...

Nauc se citovat.. :) Motoristicky nadany?, no bylo to videt kdyz si nas s Robertem vezl, tak dlouho uz jsme se nebali, jeste nedavno jsme o tom kecali.. :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:
Jawak píše:
Lukas H. píše:[quote="Jawak"]
V 850i jsem jel, motor je stejnej, e32 V8 jsme měli jako služebáka, tak můžu srovnávat :wink:

Nauc se citovat.. :) Motoristicky nadany?, no bylo to videt kdyz si nas s Robertem vezl, tak dlouho uz jsme se nebali, jeste nedavno jsme o tom kecali.. :)[/quote]
Jo sorry, mě se to nějak kouše...
To jste se mnou ještě nejeli Bonn-Brno, třeba s Nikitou jsme dělali Praha-Brno za 55 minut, měřeno od nájezdu z Barrandova po Grand Prix, to byl mazec :D :twisted:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od darmon »

tohle ti nikdo nezere, praha brno zajel nejrychlejc a ted bych nerad kecal jestli milos bychl nebo ota kramsky s vlastnorucne upravenym emkem za 49 minut. Ze ty bys byl ze svym autem o sest minut pomalejsi ti nesezer uz vubec nikdo.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pavel 528 »

darmon píše:tohle ti nikdo nezere, praha brno zajel nejrychlejc a ted bych nerad kecal jestli milos bychl nebo ota kramsky s vlastnorucne upravenym emkem za 49 minut. Ze ty bys byl ze svym autem o sest minut pomalejsi ti nesezer uz vubec nikdo.

asi tak ...jen jsem cekal,kdo to napise driv.... :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pavel 528 píše:
darmon píše:tohle ti nikdo nezere, praha brno zajel nejrychlejc a ted bych nerad kecal jestli milos bychl nebo ota kramsky s vlastnorucne upravenym emkem za 49 minut. Ze ty bys byl ze svym autem o sest minut pomalejsi ti nesezer uz vubec nikdo.

asi tak ...jen jsem cekal,kdo to napise driv.... :D

Jawak je obcas pekne funny.. :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od darmon »

a ja jarmil jsem se nechal chytit :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od bpytlik »

darmon: Ono cedule - cedule to neni ani 190km a kdyz pojedes o vikendu v noci, neni problem to zajet pod hodinu. Rek bych i vyrazne pod. Vzdyt tam neni usek kde by se nedalo jet 200 a kdyz neni provoz neni duvod brzdit.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Ivo »

poslední dobou to vůbec nešetřím a jezdím ostřeji a mám průměr 16.4l
JFK Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Kdyz seriova 325i z 91 roku muze jet 283 km/hod (modri vedi:)), proc by Jawak nemohl jet Pha -Brno za 50 min?:)))))))))))))))
skautik Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hele jake tam jsou rozdili v tom motoru ? docela by me to zajimalo
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

bpytlik píše:darmon: Ono cedule - cedule to neni ani 190km a kdyz pojedes o vikendu v noci, neni problem to zajet pod hodinu. Rek bych i vyrazne pod. Vzdyt tam neni usek kde by se nedalo jet 200 a kdyz neni provoz neni duvod brzdit.

Jel jsem po půlnoci furt s plynem na podlaze, to jest co to dalo :D a nějakej švýcar s Jagecem Stype mi navíc dělal volnou cestu. Náramě jsme se bavili, když prakticky celou cestu měl vyhozenej blinkr, i když v pravém pruhu nic nejelo :lol:
Ta štreka -nájezd za Barrandovem-GP před Brnem je asi 180 km a dejme tomu, že jsem sundal z těch 210 nohu z plynu před krutějšíma zatáčkama, tak jsem měl průměrnou rychlost 190 km/h.
Pokud někdo nevěří, svezu ho (Darmon, Lukas H :wink: ) Jestli se nebudete bát... je to totiž "poladěný" 8) :twisted:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jo abych nezapoměl, v Práglu jsem měl 3/4 nádrže a do Brna jsem dorazil s rozsvícenou rezervou :?
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RedBaron »

darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.

Vysvětli mi tu poslední větu, nějak jsem to nepochopil.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od darmon »

bpytlik píše:darmon: Ono cedule - cedule to neni ani 190km a kdyz pojedes o vikendu v noci, neni problem to zajet pod hodinu. Rek bych i vyrazne pod. Vzdyt tam neni usek kde by se nedalo jet 200 a kdyz neni provoz neni duvod brzdit.
tech useku kde by se nedalo jet 200 je tam docela dost. Jasne ze idealni cesta je v noci ze soboty na nedeli nad ranem, ale i tak si myslim ze robert by mel problem se dostat pod dejmetomu 52minut. A ten o ty jizde co jsem tak slysel moc nekeca.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od darmon »

RedBaron píše:
darmon píše:motor M70 z 850 a 750 se neda srovnavat, ani co se tyce spotreby. A V8 v E32 extremne sucks.

ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

darmon píše:
RedBaron píše:

ze na ty prvni V8 nadava kdo muze, v podstate neznam nikoho kdo by s tim byl extremne spokojenej.

Byla to 735i V8 z 1993
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od bpytlik »

darmon píše:
tech useku kde by se nedalo jet 200 je tam docela dost. Jasne ze idealni cesta je v noci ze soboty na nedeli nad ranem, ale i tak si myslim ze robert by mel problem se dostat pod dejmetomu 52minut. A ten o ty jizde co jsem tak slysel moc nekeca.

By me fuckt zajimalo kde se tech 200 jet neda...Ja si pamatuju jenom jedno ostrejsi misto, ale to na dalnici Brno-Olomouc, ten prejezd pres prerov nebo prostejov nebo co to je, ted tam dali 60tku. V 200 sem to na letnich proletel, ale na zimakach bych to nezkousel.
Odpovědět