Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyndání lepeného skla z auta?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

Jak vyndat lepené sklo z karoserie auta?

nejákej šetrnej způsob!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

tusim ze se to reze tenkym ocelovym lankem nebo necim takovym a rek bych ze skoro vzdy to bude mit nasledky .. i kdyz nepatrny.
fornax

#3 Příspěvek od fornax »

Je to pěkná fuška. Dělá se to s kytarovou strunou ale chce to mít dobře ukončené na nějakých ručkách. a těch strun potřebuješ několik. Ale je to magořina. Vyndat ven dobré sklo a pak jej použít je ale nesmysl. A doma bych to stejně nedělal. A? se stím potrápí v servisu. Mají na to spec. vyřezávák :twisted: Nestojí to za tu námahu
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

A jak to probiha kdyz si chces to sklo nechat natonovat? To ho vyndat musi ne?
N54 PWR
Kaca2

#5 Příspěvek od Kaca2 »

Lukas H. píše:A jak to probiha kdyz si chces to sklo nechat natonovat? To ho vyndat musi ne?

jo vyndává se to ... pak se to hodí do pece ...a zase dává zpět...a lepí.. ale jak sundává to netuším..asi jak kluci píšou...
fornax

#6 Příspěvek od fornax »

Lukas H. píše:A jak to probiha kdyz si chces to sklo nechat natonovat? To ho vyndat musi ne?

To se prý dělá bez vyndávání :? Alespoň někde v reklamách to tak uvádějí
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pivson »

konkretne u me se jedna o zadni sklo E34
Bylo tonovany folii a delany na aute

No hold budu nejak rezat, to jsem zvedavej
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu. :)
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pivson »

jan2 píše:Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu. :)

to je vychytavka :-)
díky podívám se co na to BMW :lol:
Kaca2

#10 Příspěvek od Kaca2 »

Pivson píše:konkretne u me se jedna o zadni sklo E34
Bylo tonovany folii a delany na aute

No hold budu nejak rezat, to jsem zvedavej

No co já vím tak folie se lepí a tonování pokovením se hází do pece...a nějakým kovem ....myslím měď ..se to opaluje... :roll:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Doktor1 »

Pivson píše:
jan2 píše:Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu. :)

to je vychytavka :-)
díky podívám se co na to BMW :lol:

Na to zapomen,BMW nic takovyho nema,ta ma vybaveny dilny a sikovny mechaniky :D Tak jak se pise vyse-ocelovy ostry lanko,struna,na koncich zakoncena rukojeti.Propichnout na jednom miste lepidlo a pak uz jen opatrne,nase vase se o to lanko pretahovat... Neni to zas tak strasna prace,kdyz ma clovek dobry vybaveni :)
Odpovědět