Je to pěkná fuška. Dělá se to s kytarovou strunou ale chce to mít dobře ukončené na nějakých ručkách. a těch strun potřebuješ několik. Ale je to magořina. Vyndat ven dobré sklo a pak jej použít je ale nesmysl. A doma bych to stejně nedělal. A? se stím potrápí v servisu. Mají na to spec. vyřezávák Nestojí to za tu námahu
Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu.
jan2 píše:Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu.
jan2 píše:Nevím jak u zadního skla na e34, ale dělal jsem to na fiatu a to sklo mělo v pravém dolním rohu vyvedené dva drátky, které vedly po obvodu kolem celého okna. Na to se připojila baterie a rozehřálo to lepidlo. Asi za 5 min šlo sklo bez problému vymáčknout ven. Podívej se po tom, než začneš blbnout se strunama. S těma jsem to viděl dělat na žigulu.
to je vychytavka díky podívám se co na to BMW
Na to zapomen,BMW nic takovyho nema,ta ma vybaveny dilny a sikovny mechaniky Tak jak se pise vyse-ocelovy ostry lanko,struna,na koncich zakoncena rukojeti.Propichnout na jednom miste lepidlo a pak uz jen opatrne,nase vase se o to lanko pretahovat... Neni to zas tak strasna prace,kdyz ma clovek dobry vybaveni