Lukas H. píše:Lopolo uz makas na tom videjku co jsi dneska natocil?Chci to videt!
byla moc velka tma .. nic nemam
Jawak píše:Nechceš tam radši nacpat čip za půl sta?![]()
LOPOLO píše:Jawak píše:Nechceš tam radši nacpat čip za půl sta?![]()
ani omylem
http://www.mosselmanturbo.com/index2.htm
darmon píše:LOPOLO píše:Bubi píše:[quote="LOPOLO"]To ja bych krakonosovi auto klidne sveril a furt vo tom i kdyz je to totalni hovadina premeslim. Jen se trochu bojim ceny.. Bubi, moh bys prosim vysondovat na kolik prijde ta jeho uprava M52jky? Vazne bych o to stal abych prinejmensim vedel jestli se ma cenu o to dal zajimat nebo ne.
A stálo by to zřejmě ne moc výrazné zvýšení výkonu vůbec za to?
Mno jde zhruba o 65 kobyl coz je slusny, ne? Samozrejme ze by bylo Mko v tomhle lepsi ale ja auto menit nechci. Kdyby to stalo prijatelny penize, tak bych do toho sel. Zeptej se na to prosim.
Lukas H. píše:LOPOLO píše:Jawak píše:Nechceš tam radši nacpat čip za půl sta?![]()
ani omylem
http://www.mosselmanturbo.com/index2.htm
To je moc pekny ale tech penez...A ani to neni moc daleko...
psena píše:To auto je Zlina?Jedna M5 E 39 tam byla na prodej asi tak pred rokem.Byl to tam projet muj kamos(ja jsem bohuzel nemohl,do ted me to mrzi...) a kdyt se vratil tak tri dny s nikym nemluvil az pak z neho vypadlo
"To je v prd.li"!
Potom kdyz se konecne rozpovidal,tak barvite licil jak mu prodejce ukazoval co to auto umi.Rikal" jak jde nahoru dvojka,tak stejne rychle se vytoci trojka i ctyrka".
Tam to auto bylo r.v 2001 a bylo s cipem udelanym v nemecku.A jezdil s tim kluk asi 27 let.Rikal prej ze mu gumy vydrzi asi tak tri mesice.
Prachy prej neresi,ze papinek vse v klidu sponzoruje.
Ukazoval mu ze kdyz se zapne SPORT tak to na trojku v 2000ot/min hrabe......
A jeste ze s tim jel neco mirne pres 300 km/hod.![]()
Muze to byt stejne auto???
Nejsem moc zavistivy,ale tudle karu Ti fakt zavidim.
Vis pro me je to sen se v tom jen treba jednou svezt a ty to mas v garazi!
No,zavidim,ale soucasne i preju!!
HEERY píše:K te debate o vrazeni chechtaku do standartnich modelu - pokud jde cloveku skutecne prevazne o vykon - tak jedine M a pak muze koneckoncu tunit dale.Ja tez zvazoval treba 535/540 a pak cip atd,ale jsem rad , ze jsem vzal rovnou M (i kdyz "pouze"E34).
A to ,ze si clovek na auto zvykne a pak jakoby nejede je pravda,ale az poprve usednu po zime do Mka... Uz se nemuzu dockat![]()
![]()
JFK píše:HEERY píše:K te debate o vrazeni chechtaku do standartnich modelu - pokud jde cloveku skutecne prevazne o vykon - tak jedine M a pak muze koneckoncu tunit dale.Ja tez zvazoval treba 535/540 a pak cip atd,ale jsem rad , ze jsem vzal rovnou M (i kdyz "pouze"E34).
A to ,ze si clovek na auto zvykne a pak jakoby nejede je pravda,ale az poprve usednu po zime do Mka... Uz se nemuzu dockat![]()
![]()
Nevim jestli je dobry rikat, ze mas pouze M5 E34, spousta lidi tvrdi, ze ma lepsi podvozek nez M5 E39.
JFK píše:Nevim jestli je dobry rikat, ze mas pouze M5 E34, spousta lidi tvrdi, ze ma lepsi podvozek nez M5 E39.
psena píše:To auto je Zlina?Jedna M5 E 39 tam byla na prodej asi tak pred rokem.Byl to tam projet muj kamos(ja jsem bohuzel nemohl,do ted me to mrzi...) a kdyt se vratil tak tri dny s nikym nemluvil az pak z neho vypadlo
"To je v prd.li"!
Potom kdyz se konecne rozpovidal,tak barvite licil jak mu prodejce ukazoval co to auto umi.Rikal" jak jde nahoru dvojka,tak stejne rychle se vytoci trojka i ctyrka".
Tam to auto bylo r.v 2001 a bylo s cipem udelanym v nemecku.A jezdil s tim kluk asi 27 let.Rikal prej ze mu gumy vydrzi asi tak tri mesice.
Prachy prej neresi,ze papinek vse v klidu sponzoruje.
Ukazoval mu ze kdyz se zapne SPORT tak to na trojku v 2000ot/min hrabe......
A jeste ze s tim jel neco mirne pres 300 km/hod.![]()
Muze to byt stejne auto???
Nejsem moc zavistivy,ale tudle karu Ti fakt zavidim.
Vis pro me je to sen se v tom jen treba jednou svezt a ty to mas v garazi!
No,zavidim,ale soucasne i preju!!
LOPOLO píše:Mno jo .. vzdyt ja vim ze je to hovadina a za pul roku bych se bil do hlavy. Ten proces samotnej by me ale jistym zpusobem bavil.Kompresor ... hmm ...to se mi z myho laickyho hlediska zda jeste brutalnejsi zasah ( i kdyz celkove cistsi) .. pocitam ze vsechny casti motoru kterejch se to tyka nejsou na tak "velkej" vykon staveny a asi to taky nebude zadna prdel.
darmon píše:JFK píše:Dneska se tam nedalo jet ani pul minuty v kuse 270 km/hod.
postavis to proti 2.5litrovymu STi ? chtel bych videt jak te spraska jak malyho coklane nechtel, uz mne to nudi
ale moh by sis udelat clanek do pudingmagazinu o jedny dobry kare