Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Naka40z bla bla...
nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi
))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy
) diky za pochopeni

“Ability is what you're capable of doing.”
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy
) diky za pochopeni
![]()
No já mám Soňáka CDX-MP40, nemůžu si to vynachválit, taky modrej displej a červený tlačítka a ten displej jsem musel přelepit černou tónovací fólií na skla, protože jsem po několika hodinách jízdy v noci přestával vidět na pravé oko, respektivě viděl jsem "modře"

Hanz píše:nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy
) diky za pochopeni
![]()
pletes veci dohromady .. to ze to nakamiči bude hrat asi lip nijak nesouvisi s tvym prohlasenim o tom, ze to tam narame "pasuje". Muj original tam "pasuje" jiste lip.
nevim co na to rict... tak opakuju- videl jsi to v noci jak to sviti? ve dne to radio vypada zcela jiste lip
v noci se nekomu nemusi libit ruda se syte modrou, nicmene i ta ma sve kouzlo
))
tak se opet vsem omlouvam, ze jsem se odvazil neco napsat, opravdu to chci jen prodat, ne atakovat post o nej radio do bawce...

tak se opet vsem omlouvam, ze jsem se odvazil neco napsat, opravdu to chci jen prodat, ne atakovat post o nej radio do bawce...
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz píše:pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk?
ovsem pravdou je ze v te specifikaci co jsi na ni dal odkaz je prevodnik jedno bitovej

taky je pravda, ze kvalita zvuku nestoji a nepada jen s D/A prevodnikem
je XX prehravacu za desitky tisic s 1bit prevodnikem a nikdo netvrdi ze ten zvuk je onicem
HANZ NAPSAL:
pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk?
Nevim HANZI jakej zvuk máš na mysli, ale asi jak máš sám možnost se o tom přesvědčit tak se jim to asi povedlo, to víš ty japončícy to jsou HLAVIČKY 1bit a tááákovej zvuk.
Co se týče vzhledu je to na první pohled opravdu to samé. :super: :vytlem2:
Já mám pětačtyřicítku z a nehraje to špatně, čtyřicítku jsem ještě neměl tu čest poslouchat, ale vim že když jsem pětačtyřicítku před 3 lety kupoval musel jsem na ni čekat 2 dva měsíce protože v celé ČR nebyla ani jedna zato čtyřicítek tu bylo hafo, nekoupil jsem jí jen a jen proto že měla onen 1bit, a když mi to tvrdí i výhradní dovozce NAKA do ČR "EUROSPACE" tak se mi nediv že si za tím stojim.
A co se týče 35z k tý se už vůbec nebudu vyjadřovat ta nebyla nikdy objektem mého zájmu. :zmateny:
PS: Promiňte že ještě moc neovládám ty citace
pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk?
Nevim HANZI jakej zvuk máš na mysli, ale asi jak máš sám možnost se o tom přesvědčit tak se jim to asi povedlo, to víš ty japončícy to jsou HLAVIČKY 1bit a tááákovej zvuk.

Co se týče vzhledu je to na první pohled opravdu to samé. :super: :vytlem2:
Já mám pětačtyřicítku z a nehraje to špatně, čtyřicítku jsem ještě neměl tu čest poslouchat, ale vim že když jsem pětačtyřicítku před 3 lety kupoval musel jsem na ni čekat 2 dva měsíce protože v celé ČR nebyla ani jedna zato čtyřicítek tu bylo hafo, nekoupil jsem jí jen a jen proto že měla onen 1bit, a když mi to tvrdí i výhradní dovozce NAKA do ČR "EUROSPACE" tak se mi nediv že si za tím stojim.
A co se týče 35z k tý se už vůbec nebudu vyjadřovat ta nebyla nikdy objektem mého zájmu. :zmateny:
PS: Promiňte že ještě moc neovládám ty citace

-
- Kontaktovat uživatele:
hm vykon, zvuk ... vsetko je to krasne len vyriesit to aby radia z aut nemizli
dufam ze moja original a zakodovana bavaria niekomu dobre sluzi
nasledne aj shitovy blaupunkt ktory som tam mal. momentalny noname cdtuner nemam na pevno namontovany a nosim ho v taske so sebou
milujem parkovanie v praglu

dufam ze moja original a zakodovana bavaria niekomu dobre sluzi

milujem parkovanie v praglu