Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Naka40z bla bla...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno, nekdy vam TO pustim v noci, vidla :-))))
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukke

#22 Příspěvek od Lukke »

Tohle je nějaká recese nebo co? :lol: :?:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi :-)))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy :-)) diky za pochopeni :shock: :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Hanz píše:nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi :-)))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy :-)) diky za pochopeni :shock: :D

No já mám Soňáka CDX-MP40, nemůžu si to vynachválit, taky modrej displej a červený tlačítka a ten displej jsem musel přelepit černou tónovací fólií na skla, protože jsem po několika hodinách jízdy v noci přestával vidět na pravé oko, respektivě viděl jsem "modře" :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hanz píše:nevim, asi ma nekdo pocit, ze stribrnej blikajici panel nebo skoro hrajici imitace radia ve firemnich barvach je lepcejsi :-)))) nic ve zlym kluci, ale videli jste to v noci? fakt to vypada dobre, tak az to uvidite, tak mi pak muzete psat sve bystre postrehy :-)) diky za pochopeni :shock: :D

pletes veci dohromady .. to ze to nakamiči bude hrat asi lip nijak nesouvisi s tvym prohlasenim o tom, ze to tam narame "pasuje". Muj original tam "pasuje" jiste lip.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nevim co na to rict... tak opakuju- videl jsi to v noci jak to sviti? ve dne to radio vypada zcela jiste lip :-) v noci se nekomu nemusi libit ruda se syte modrou, nicmene i ta ma sve kouzlo :-)))
tak se opet vsem omlouvam, ze jsem se odvazil neco napsat, opravdu to chci jen prodat, ne atakovat post o nej radio do bawce...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hanz píše:tak se opet vsem omlouvam, ze jsem se odvazil neco napsat, ..

ach jo ... :-)
damon

#28 Příspěvek od damon »

Dost vo tom přemýšlím,mám Sony ne špatný ale na kazety a to není ono.Teď jsem mimo ČR,vrátím se do konce týdne tak dám vědět jestli nebude pryč.
Anonymous

#29 Příspěvek od Anonymous »

ahoj Hanzi, jen takový malinký dotaz nemělo náhodou Nakamichi 40z jen jednobitovej převodník? myslím že 20tibitovej měla až 45z :mhehe:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk? :-)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Hanz píše:pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk? :-)

ovsem pravdou je ze v te specifikaci co jsi na ni dal odkaz je prevodnik jedno bitovej :)

taky je pravda, ze kvalita zvuku nestoji a nepada jen s D/A prevodnikem
je XX prehravacu za desitky tisic s 1bit prevodnikem a nikdo netvrdi ze ten zvuk je onicem
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marty_ »

Je jeste k mani? Pokud jo a ta cena neni uplne z nejpevnejsich, klidne zitra bych si ho vzal, pokud budes v Praze a okoli (ja jsem z Pribrami)
Anonymous

#33 Příspěvek od Anonymous »

HANZ NAPSAL:

pokud vim, tak jej mela uz cd35z... cd45z ma o neco malo vyssi vykon, jinak vypada i hraje stejne... btw- jak by asi z 1bit prevodniku vymackli takovej zvuk?

Nevim HANZI jakej zvuk máš na mysli, ale asi jak máš sám možnost se o tom přesvědčit tak se jim to asi povedlo, to víš ty japončícy to jsou HLAVIČKY 1bit a tááákovej zvuk. :shock:
Co se týče vzhledu je to na první pohled opravdu to samé. :super: :vytlem2:
Já mám pětačtyřicítku z a nehraje to špatně, čtyřicítku jsem ještě neměl tu čest poslouchat, ale vim že když jsem pětačtyřicítku před 3 lety kupoval musel jsem na ni čekat 2 dva měsíce protože v celé ČR nebyla ani jedna zato čtyřicítek tu bylo hafo, nekoupil jsem jí jen a jen proto že měla onen 1bit, a když mi to tvrdí i výhradní dovozce NAKA do ČR "EUROSPACE" tak se mi nediv že si za tím stojim.
A co se týče 35z k tý se už vůbec nebudu vyjadřovat ta nebyla nikdy objektem mého zájmu. :zmateny:

PS: Promiňte že ještě moc neovládám ty citace :cry:
milo
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od milo »

hm vykon, zvuk ... vsetko je to krasne len vyriesit to aby radia z aut nemizli :idea:

dufam ze moja original a zakodovana bavaria niekomu dobre sluzi :evil: nasledne aj shitovy blaupunkt ktory som tam mal. momentalny noname cdtuner nemam na pevno namontovany a nosim ho v taske so sebou :?

milujem parkovanie v praglu
Odpovědět