JFK píše:kompakt píše:Pro všechny - jsem rád, že jsem vás konečně přesvědčil o kráse kompaktu tak končím diskuzi na toto téma

Tak to těžko, drtivá většina zde kompakty nesnáší kvůli tomu ksichtu, ty kokoti se prostě snažili udělat konkurenci Golfům a podobnejm.. a skalní fandy to uráží. Jo a ten čumák toho kompaktu je ještě hnusnější než se čekalo, u E36 byl aspoň stejný jako u ostatních, ale teď ten bakelit kolem světel???

Argument o ropě je k pobavení, ty hoříš asi často s autem, že?:)
A kompakt kvůli psovi???

Když tedy dbáš na tu bezpečnost, tak ti ale ušel jeden detail: až to do tebe někdo napálí zezadu tak svého psíka nehledej ve svém autě ale v motorovém prostoru toho, co ti z kompakta udělal Z4. Nikdy bych svého psa nenarval do kufru, tobě by se tam taky nelibilo...

A velikost tvého psíka je jen taková perlička na zaver:):):)
Milý JFK,
myslel jsem, že máš alespoň základní smysl pro humor. Všichni ostatní mojí nadsázku pochopili a já pochopil jejich reakce. Ale pro méně chápavé - po všech těch hysterických reakcích si doopravdy nemyslím, že jsem někoho přesvědčil o kvalitách kompaktu.
Někde jsem to už tady psal, že jsem ušetřil 200 tisíc na novém autě /na rozdíl od jiných se za to nestydím/ a chtěl jsem novýho bavora, tak jsem šel do kompaktu. Auto mám jen na převoz do práce a domů celkem asi 20 km denně, děti už mám odrostlé, tak se do něho doopravdy s manželkou a psem v sobotu vejdeme.
Až uvidíš shořet lidi /naprosto zbytečně/ v benzíňáku na Barrandově, tak třeba změníš názor na bezpečnost nafty, ale to ti asi nehrozí…
Diskuse na téma velikosti mého psa je taky na úrovni. Předpokládám, že máš minimálně pitbula a jiné rasy neuznáváš…nosíš k němu pistoli? Já jo.
A nakonec se všem musím omluvit se za to, že jsem nešel do Golfa - konečně jste mi otevřeli oči. Já pitomec nevěděl, že Golf je lepší. Tak snad příště. No, ale před bávem jsem měl novýho Passata TDI PD a nevím čím to je, připadl mi horší než tenhle kompakt v dýzlu. Že by byl nakonec Golf lepší než Passat? - no nevím, ale možné je všechno. Je to už taková naše národní tradice – Golf je přeci to nejlepší pod sluncem. Asi to bude ještě nějakou dobu trvat, než nám dojde, že Golf je trochu někde jinde.
Zdravím JFK a všechny Golfisty na BMW foru.