Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

boze ja chci jaro!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
adam

#21 Příspěvek od adam »

kompakt píše:
adam píše:tak fabia opravdu 750kg nevazi... a tipuju ze oktavka bude mit vic hmotnosti na predni naprave, takze to bude taky 750kg na predni minimalne... rozdil je mozna v tom zadnim pohonu... nebo pneumatikach nebo prave noze ridice :twisted:

Podívám se na netu, kolik váží oktávka a jak má rozloženou hmotnost. Ale až v pondělí, páč doma jedu na notebok přes GSM modem eurotel a je to asi tak 10x pomalejší, než nejhorší telefonní linka :evil: :evil: :evil:
Je to na normální netování zcela nepoužitelný, stránky bmwklubu to ještě zvládá, nemají grafiku. Data nonstop od ET je prostě šit.

Tak hodne zalezi na motoru - dejme tomu ze vememe nejake diesly -
Fabia 1,9TDI-PD (74kW) - 1220kg
Octavia 1,9TDI (81kW) - 1350kg (pro zajimavost 1,9TDI-PD combi 4x4 - 1475kg)

to mam z katalogu 2002/2003 takze doufam ze se to moc nezmenilo ;) a rozlozeni hmotnosti se mi hledat nechce ;)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

kompakt píše:
adam píše:
kompakt píše:Podle mojí zkušenosti je bávo lepší než běžná auta typu octavie a fabie. Mám to teprve třetí měsíc a doopravdy jsem měl strach ze zimy. Po tom, co jsem viděl jak oktávky hrabou na sněholedu do kopce i na rovině /ani se nerozjedou/ a kompakt se zcela bez problémů rozjede jsem změnil názor. Je to daný asi rozložením váhy - půl na předek a půl na zadek. On to málokdo ví, že jsou báva takle vyvážený. Takže já mám zadek zatížený 750 kg a to v podstatě váží celá fábie a určitě je to podstatně víc, než má zatížený předek oktávka. Pryč jsou doby, kdy se do kufru dávaly pytle s pískem. :) a to je dobře.

tak fabia opravdu 750kg nevazi... a tipuju ze oktavka bude mit vic hmotnosti na predni naprave, takze to bude taky 750kg na predni minimalne... rozdil je mozna v tom zadnim pohonu... nebo pneumatikach nebo prave noze ridice :twisted:

Podívám se na netu, kolik váží oktávka a jak má rozloženou hmotnost. Ale až v pondělí, páč doma jedu na notebok přes GSM modem eurotel a je to asi tak 10x pomalejší, než nejhorší telefonní linka :evil: :evil: :evil:
Je to na normální netování zcela nepoužitelný, stránky bmwklubu to ještě zvládá, nemají grafiku. Data nonstop od ET je prostě šit.

Ono dost zalezi na tom kde jsi, u me to slape v pohode asi stejne jako telefonni linka... Stahuju 4kb/s...
N54 PWR
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 530DAT »

Stejne se tesim na konecne peknej den, slunicko, cisty silnice no a tak....Zima je faj ale ne v Praglu!
kompakt

#24 Příspěvek od kompakt »

To Lukas H. - tedˇ jsem si měřil rychlost a mám 0,5k / s, tedy 8x pomalejší než máš ty. V pondělí zkusím v ET vyreklamovat ten modem, asi bude vadný. Tuhle rychlost mám celou dobu, pouze snad první den jsem měl těch 4k / s. Možná to maj ale přetížený - Praha 5 Stodůlky.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

kompakt píše:To Lukas H. - tedˇ jsem si měřil rychlost a mám 0,5k / s, tedy 8x pomalejší než máš ty. V pondělí zkusím v ET vyreklamovat ten modem, asi bude vadný. Tuhle rychlost mám celou dobu, pouze snad první den jsem měl těch 4k / s. Možná to maj ale přetížený - Praha 5 Stodůlky.

Tak to musi bejt fakt vopruz, to bych to mrsknul z vokna... :) Asi to tam bude dost pretizeny... :(
N54 PWR
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od 530DAT »

jako 4 k to jede jen nekdy ale je faktem ze mi to nespadlo pod 1,8k nikdy, krome toho, ze pokud je to pretizeny tak by ses nemel pripojit a kdyz uz se pripojis tak te to nemusi zajimat at se staraj, platis za to
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od HEERY »

V tom spociva podvod GRPS - slibujou rychlost az... bla bla - jenze pri idealnim spojeni na 4 kanaly.(plno telefonu ma pouze 3) Jeste jsem to nevidel ject na 4 kanaly.Nejcasteji v Praze na 2 a to odpovida tem 4k/s.
Uz jsem si to skoro poridil,ale je to dle me podvod kterej se neda dokazat,protoze ta rychlost teoreticky mozna je.
A mimo mesta je to stejny - min uzivatelu,ale zase min vysilacu...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od skautik Čestný člen »

HEERY píše:V tom spociva podvod GRPS - slibujou rychlost az... bla bla - jenze pri idealnim spojeni na 4 kanaly.(plno telefonu ma pouze 3) Jeste jsem to nevidel ject na 4 kanaly.Nejcasteji v Praze na 2 a to odpovida tem 4k/s.
Uz jsem si to skoro poridil,ale je to dle me podvod kterej se neda dokazat,protoze ta rychlost teoreticky mozna je.
A mimo mesta je to stejny - min uzivatelu,ale zase min vysilacu...

krom toho to neni garantovana sluzba, takze s reklamaci nepochodis :)

proste maji jine sluzby vetsi prioritu. Volani a pod.
Odpovědět