adam píše:tak fabia opravdu 750kg nevazi... a tipuju ze oktavka bude mit vic hmotnosti na predni naprave, takze to bude taky 750kg na predni minimalne... rozdil je mozna v tom zadnim pohonu... nebo pneumatikach nebo prave noze ridice
Podívám se na netu, kolik váží oktávka a jak má rozloženou hmotnost. Ale až v pondělí, páč doma jedu na notebok přes GSM modem eurotel a je to asi tak 10x pomalejší, než nejhorší telefonní linka Je to na normální netování zcela nepoužitelný, stránky bmwklubu to ještě zvládá, nemají grafiku. Data nonstop od ET je prostě šit.
Tak hodne zalezi na motoru - dejme tomu ze vememe nejake diesly -
Fabia 1,9TDI-PD (74kW) - 1220kg
Octavia 1,9TDI (81kW) - 1350kg (pro zajimavost 1,9TDI-PD combi 4x4 - 1475kg)
to mam z katalogu 2002/2003 takze doufam ze se to moc nezmenilo a rozlozeni hmotnosti se mi hledat nechce
kompakt píše:Podle mojí zkušenosti je bávo lepší než běžná auta typu octavie a fabie. Mám to teprve třetí měsíc a doopravdy jsem měl strach ze zimy. Po tom, co jsem viděl jak oktávky hrabou na sněholedu do kopce i na rovině /ani se nerozjedou/ a kompakt se zcela bez problémů rozjede jsem změnil názor. Je to daný asi rozložením váhy - půl na předek a půl na zadek. On to málokdo ví, že jsou báva takle vyvážený. Takže já mám zadek zatížený 750 kg a to v podstatě váží celá fábie a určitě je to podstatně víc, než má zatížený předek oktávka. Pryč jsou doby, kdy se do kufru dávaly pytle s pískem. a to je dobře.
tak fabia opravdu 750kg nevazi... a tipuju ze oktavka bude mit vic hmotnosti na predni naprave, takze to bude taky 750kg na predni minimalne... rozdil je mozna v tom zadnim pohonu... nebo pneumatikach nebo prave noze ridice
Podívám se na netu, kolik váží oktávka a jak má rozloženou hmotnost. Ale až v pondělí, páč doma jedu na notebok přes GSM modem eurotel a je to asi tak 10x pomalejší, než nejhorší telefonní linka Je to na normální netování zcela nepoužitelný, stránky bmwklubu to ještě zvládá, nemají grafiku. Data nonstop od ET je prostě šit.
Ono dost zalezi na tom kde jsi, u me to slape v pohode asi stejne jako telefonni linka... Stahuju 4kb/s...
To Lukas H. - tedˇ jsem si měřil rychlost a mám 0,5k / s, tedy 8x pomalejší než máš ty. V pondělí zkusím v ET vyreklamovat ten modem, asi bude vadný. Tuhle rychlost mám celou dobu, pouze snad první den jsem měl těch 4k / s. Možná to maj ale přetížený - Praha 5 Stodůlky.
kompakt píše:To Lukas H. - tedˇ jsem si měřil rychlost a mám 0,5k / s, tedy 8x pomalejší než máš ty. V pondělí zkusím v ET vyreklamovat ten modem, asi bude vadný. Tuhle rychlost mám celou dobu, pouze snad první den jsem měl těch 4k / s. Možná to maj ale přetížený - Praha 5 Stodůlky.
Tak to musi bejt fakt vopruz, to bych to mrsknul z vokna... Asi to tam bude dost pretizeny...
jako 4 k to jede jen nekdy ale je faktem ze mi to nespadlo pod 1,8k nikdy, krome toho, ze pokud je to pretizeny tak by ses nemel pripojit a kdyz uz se pripojis tak te to nemusi zajimat at se staraj, platis za to
V tom spociva podvod GRPS - slibujou rychlost az... bla bla - jenze pri idealnim spojeni na 4 kanaly.(plno telefonu ma pouze 3) Jeste jsem to nevidel ject na 4 kanaly.Nejcasteji v Praze na 2 a to odpovida tem 4k/s.
Uz jsem si to skoro poridil,ale je to dle me podvod kterej se neda dokazat,protoze ta rychlost teoreticky mozna je.
A mimo mesta je to stejny - min uzivatelu,ale zase min vysilacu...
HEERY píše:V tom spociva podvod GRPS - slibujou rychlost az... bla bla - jenze pri idealnim spojeni na 4 kanaly.(plno telefonu ma pouze 3) Jeste jsem to nevidel ject na 4 kanaly.Nejcasteji v Praze na 2 a to odpovida tem 4k/s. Uz jsem si to skoro poridil,ale je to dle me podvod kterej se neda dokazat,protoze ta rychlost teoreticky mozna je. A mimo mesta je to stejny - min uzivatelu,ale zase min vysilacu...
krom toho to neni garantovana sluzba, takze s reklamaci nepochodis
proste maji jine sluzby vetsi prioritu. Volani a pod.