Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo mi poradí - přetočené kilometry.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Anonymous

#21 Příspěvek od Anonymous »

Už vidim poliše, jak nebudou vědět, kdo by mohl být teoretickej viník z kolečka: jediný majitel tj. a.s.-bazar-zaměstnanec bazaru-autorizovanej servis. Na mě to dělá dojem, že všichni věděli , o co go. Co si budem povídat. Díky za názory.
Anonymous

#22 Příspěvek od Anonymous »

cena k cleni odpovidala asi desetine realu. no a tak stacilo uz jen zajit k sefovi ty povedeny firmy a jednat a jednat...par obedu, slibeny jiny auto a nakonec vysolil 300k jako odskodneni a za umlceni...GOOD WORK[/quote]

Tam to byl jasný daňový únik, za to jsou sazby jako prase. Můj případ je rozbředlejší a odpovědnost z případného podvodu se musí přišít na někoho konkrétního a je mi jasný, že to bude : Já ne, to tamten.
Stan

#23 Příspěvek od Stan »

To není nic divnýho - já koupil v AAA před léty CRX Targu a než jsem dojel z Prahy do Brna, tak mi z pneumatik lezl kord (+ motor bral víc oleje než benzínu). To auto bylo uplne ohnuty a u kabrouše to už těžko opravovat. Policajti se mi vysmáli, v AAA na mě nastoupily dvě gorily a jediný řešení byl prodej chlapíkovi ze servisu Hondy, kterej si na tom sám vyšíval asi rok. Tak jsem radši odepsal padesátku než ty starosti se soudama atd. Teď kupuju auta jen od kamarádů - znám historii i závady.
Anonymous

#24 Příspěvek od Anonymous »

Moji kámoši maj auta služební, většina, nebo nemaj na prodej ojetý zánovní 3 litrový Báwo. I když pojem zánovní může být relativní, jak jsem se přesvědčil. No nic, přišetřim a tak za 20 let si koupim nový a mam klid.
Stan

#25 Příspěvek od Stan »

Jo jo - jenže služební většinou nejsou na FUN ježdění - pokud Ti teda ta firma nepatří, pak ti do toho nikdo nekecá - ale to není odpověď na předchozí příspěvek:)
Martinéz

#26 Příspěvek od Martinéz »

to Mrzák...tam neslo o ten unik, to dela kazdej a je to uz skoro normalka. i moje auto slo pres hranice min. majitelem za 500euro:) spis slo o to, ze se bali, ze by z toho byl humbuk (ze staceni kilaku)...asi by tata dokazal hodne pospinit jmeno ty firmy, proto se hned od zacatku snazil ukazat silu (nemyslim fyzickou:)...
Anonymous

#27 Příspěvek od Anonymous »

Předpokládám, že tady to bude tvrzení proti tvrzení: a.s. -my to dali s 218t, bazar- bylo tam jen 79t. No uvidíme, třeba se mýlim. Ale z dosavadního jednání mám pocit, že to tak bude.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Mrzák píše:Předpokládám, že tady to bude tvrzení proti tvrzení: a.s. -my to dali s 218t, bazar- bylo tam jen 79t. No uvidíme, třeba se mýlim. Ale z dosavadního jednání mám pocit, že to tak bude.

Neboj,musí existovat nějakej předávací protokol v autobazaru a tam je stav vozidla,původ ,počet km atd....jinak neboj ,že člověk který to auto kupoval nové v čr za balík se nechá špinit někým co to utočil.Pokud to nebyl on sám..... :D Prostě se s nima zkus normálně dohodnout o vrácení určité částky a že to nebudeš nikde vyprávět,asi tak ty to řekneš jednomu ten druhému a ví o těchto praktikách stovky lidí....
Odpovědět