Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Golf 1.8 16V versus Fabia RS

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Bombarder píše:vaha? trojkova rada, je trojkova rada. at vyrobi lehci diesel se stejnym vykonem a stejnymi naklady.

Nejak nechapu o cem mluvis, neci rec o tom ze dieselovej motor je tezsi coz je jasny... Je tu rec o rade E36 a E46, myslis si ze 320i E36 a 320i E46 vazi pri stejne vybave stejne?
N54 PWR
Lukke

#22 Příspěvek od Lukke »

Bombarder píše:lopolo te rozsekal na sprintech. ma starsi auto, mensi objem (urgumenty, ze mas tezsi neberu). chapu, taky by me to sralo. ale prestan uz prudit do benzinu a smir se s tim. snad dalsi generace kamen bude uspesnejsi. :P :P

Hehe. :wink: Rozsekal na sprintech znamená co? :lol: To že mě někdy dostal on a někdy já jeho? :wink: A kdo že říká, že mě to sere? Jedinýho koho tu něco sere tak jsi asi ty. :) Nikdo tady do žádnýho benzínu neprudí, nevím co zase plašíš. Ale s tebou je zbytečný se něčem takovém bavit že? :wink:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Shrek »

Já už na tyhle diskuze, zda bylo dřív vejce nebo slepice, zvysoka ... :roll:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Bombarder »

Shrek píše:Já už na tyhle diskuze, zda bylo dřív vejce nebo slepice, zvysoka ... :roll:

to je jenom dobre
Odpovědět