Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE

Golf 1.8 16V versus Fabia RS

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Bombarder píše:vaha? trojkova rada, je trojkova rada. at vyrobi lehci diesel se stejnym vykonem a stejnymi naklady.
Nejak nechapu o cem mluvis, neci rec o tom ze dieselovej motor je tezsi coz je jasny... Je tu rec o rade E36 a E46, myslis si ze 320i E36 a 320i E46 vazi pri stejne vybave stejne?
N54 PWR
Lukke
Klubové ID: 1930

#22 Příspěvek od Lukke »

Bombarder píše:lopolo te rozsekal na sprintech. ma starsi auto, mensi objem (urgumenty, ze mas tezsi neberu). chapu, taky by me to sralo. ale prestan uz prudit do benzinu a smir se s tim. snad dalsi generace kamen bude uspesnejsi. :P :P

Hehe. :wink: Rozsekal na sprintech znamená co? :lol: To že mě někdy dostal on a někdy já jeho? :wink: A kdo že říká, že mě to sere? Jedinýho koho tu něco sere tak jsi asi ty. :) Nikdo tady do žádnýho benzínu neprudí, nevím co zase plašíš. Ale s tebou je zbytečný se něčem takovém bavit že? :wink:
Shrek

#23 Příspěvek od Shrek »

Já už na tyhle diskuze, zda bylo dřív vejce nebo slepice, zvysoka ... :roll:
Bombarder
Klubové ID: 59

#24 Příspěvek od Bombarder »

Shrek píše:Já už na tyhle diskuze, zda bylo dřív vejce nebo slepice, zvysoka ... :roll:
to je jenom dobre