Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46ky
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
[B]a proc chces tunit 318?? Porc sis nekoupil neco silnejsiho? Takhle do toho vrazis more penez a stejne hovno z toho...Takove lidi fakt nechapu.
:lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
ty fole, už jsi tuhle hlášku někam nakopči a jen jí vkládej, a? se s tím už nemusíš pořád vypisovat.
jinak to je samozřjemně pravda a mám úplně stejnej názor

Originál zaslal Glum
[B]Mám právě verzi 2000
Ono to jede, těsně pod 10, ale jedeJinak s tím motorem jsem o tom taky přemýšlel, ale pak se to bude hůř prodávat a taky jde o to, že když tam dám novej motor, tak budu muset upravit i zbytek auta, ne?
...takže zas tak výhodná koupě to není, tedy do budoucna, protože začneš vymýšlet pikačoviny, aby to aspoň slušně jelo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Glum
[B]Mám právě verzi 2000
Ono to jede, těsně pod 10, ale jedeJinak s tím motorem jsem o tom taky přemýšlel, ale pak se to bude hůř prodávat a taky jde o to, že když tam dám novej motor, tak budu muset upravit i zbytek auta, ne?
ser na to, dej si inzerát, výhodně prodej a kup šestival, aspon 323 jinak to nestoji za to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave jak kazdeho, kdo argumentuje koupi kary na zaklade povineho ruceni a vyhodnych koupi od kamosu apod. bavi prekopavat motor???
Proste tu trosku prodej a kup si jinou trosku s poradnym motorem a navic k tomu pridej plnou palbu at tady nemame za mesic prispevek jak dodelat klimu nebo tempomat atd.
Proste tu trosku prodej a kup si jinou trosku s poradnym motorem a navic k tomu pridej plnou palbu at tady nemame za mesic prispevek jak dodelat klimu nebo tempomat atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal vir2l
[B]Zajimave jak kazdeho, kdo argumentuje koupi kary na zaklade povineho ruceni a vyhodnych koupi od kamosu apod. bavi prekopavat motor???
ámen :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
co dodat

Originál zaslal Glum
[B]Zajímalo by mně, jak třeba zvýšit výkon a o kolik u 318ky Cička.
boze zase dalsi zoufalec.... koupi si to karu s motorkem ze steracu a pak se to divi ze to nejede, a jak je to mozny ze to nejede...

uz sem to tu nekde nekomu psal ale BMW zacina od tri litru....

o mensim poctu valcu jak 6 se nebudem prosim uz bavit....

-
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:
Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženská
r.v.2000, do provozu 7. 2001. Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...
Bylo to moje první auto přes 100 koní
Jinak už předtím jsem jezdil tátovou 528i z 98, ale je to automat.
Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženská

Bylo to moje první auto přes 100 koní

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Glum
[B]No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:
Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženskár.v.2000, do provozu 7. 2001. Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...
Bylo to moje první auto přes 100 koníJinak už předtím jsem jezdil tátovou 528i z 98, ale je to automat.
528i v automatu je bomba.
no když ho prodáš za půl mega tak budeš rád. kolik ma hodnotu nevim, ale je to teměř neprodejny.
Originál zaslal Glum
[B]No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:
Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženskár.v.2000, do provozu 7. 2001. Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...
Bylo to moje první auto přes 100 koníJinak už předtím jsem jezdil tátovou 528i z 98, ale je to automat.
to je výhoda? rekl bych ba naopak:):):)zajížděla to ženská![]()
Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...
4 roky stará kára, motor o ničem, dal bych za to max 290 000:), vlastně nedal, za ty prachy bych si koupil auto na fun, ne na obyč ježdění, od toho jsou jiný auta s jinýma motorama...