Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46ky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Glum
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Glum »

Lidičky, je tady docelá málo info o E46kách.

Rád bych slyšel vaše postřehy, rady a názory ohledně těchto aut.
Glum
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Glum »

Zajímalo by mně, jak třeba zvýšit výkon a o kolik u 318ky Cička.
Glum
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Glum »

Nebo bych ocenil od nějakýho velkýho fandy aspoň název BMWáckýho programu na náhradní díly.

Už jsem viděl na škodovky apod. Stačí jen název a já si to někde na netu najdu. Je to super věc - je tam rozebranej motor - všechny náhradní díly i orientační cenník.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpytlik »

jmenuje se to ETK.....a proc chces tunit 318?? Porc sis nekoupil neco silnejsiho? Takhle do toho vrazis more penez a stejne hovno z toho...Takove lidi fakt nechapu.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal bpytlik
[B]a proc chces tunit 318?? Porc sis nekoupil neco silnejsiho? Takhle do toho vrazis more penez a stejne hovno z toho...Takove lidi fakt nechapu.

:lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
ty fole, už jsi tuhle hlášku někam nakopči a jen jí vkládej, a? se s tím už nemusíš pořád vypisovat.

jinak to je samozřjemně pravda a mám úplně stejnej názor :D
Glum
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Glum »

No protože to byla dost výhodná koupě, předěšlýho majitele jsem znal a on to je ještě k tomu fanda do BMW s vlastním servisem :)
Glum
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Glum »

jak už jsem psal, na 3ku to jede taky slušně a těch 150 koníků bych z toho moh dostat...
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Shrek »

Co dodat. Motor ven, osmiválec z 540i dovnitř. Nejlevnější tuning v poměru cena/výkon.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

:D to by bylo fain
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Glum
[B]jak už jsem psal, na 3ku to jede taky slušně a těch 150 koníků bych z toho moh dostat...

za příliš peněz z 87 KW_ 110KW neuděláš jen tak. pokud uz nemas verzi od r.v. 2001(konec) se 105 kw.

fakt nechápu jak někdo muže koupi do e46-ky benzinovej 4 val, to vubec nejede.
Glum
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Glum »

Mám právě verzi 2000 :(
Ono to jede, těsně pod 10, ale jede :) Jinak s tím motorem jsem o tom taky přemýšlel, ale pak se to bude hůř prodávat a taky jde o to, že když tam dám novej motor, tak budu muset upravit i zbytek auta, ne?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Glum
[B]Mám právě verzi 2000 :(
Ono to jede, těsně pod 10, ale jede :) Jinak s tím motorem jsem o tom taky přemýšlel, ale pak se to bude hůř prodávat a taky jde o to, že když tam dám novej motor, tak budu muset upravit i zbytek auta, ne?

...takže zas tak výhodná koupě to není, tedy do budoucna, protože začneš vymýšlet pikačoviny, aby to aspoň slušně jelo...:):bigok:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Glum
[B]Mám právě verzi 2000 :(

ser na to, dej si inzerát, výhodně prodej a kup šestival, aspon 323 jinak to nestoji za to.
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od vir2l »

Zajimave jak kazdeho, kdo argumentuje koupi kary na zaklade povineho ruceni a vyhodnych koupi od kamosu apod. bavi prekopavat motor???
Proste tu trosku prodej a kup si jinou trosku s poradnym motorem a navic k tomu pridej plnou palbu at tady nemame za mesic prispevek jak dodelat klimu nebo tempomat atd.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal vir2l
[B]Zajimave jak kazdeho, kdo argumentuje koupi kary na zaklade povineho ruceni a vyhodnych koupi od kamosu apod. bavi prekopavat motor???
Proste tu trosku prodej a kup si jinou trosku s poradnym motorem a navic k tomu pridej plnou palbu at tady nemame za mesic prispevek jak dodelat klimu nebo tempomat atd.

ámen :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:

co dodat :D :D :D ????
abdul

#16 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Glum
[B]Lidičky, je tady docelá málo info o E46kách.

Rád bych slyšel vaše postřehy, rady a názory ohledně těchto aut.

no to bude nejspis tim ze to tady nema zrovna moc lidicek:)
abdul

#17 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Glum
[B]Zajímalo by mně, jak třeba zvýšit výkon a o kolik u 318ky Cička.

boze zase dalsi zoufalec.... koupi si to karu s motorkem ze steracu a pak se to divi ze to nejede, a jak je to mozny ze to nejede...:)

uz sem to tu nekde nekomu psal ale BMW zacina od tri litru....:)
o mensim poctu valcu jak 6 se nebudem prosim uz bavit....:)
Glum
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Glum »

No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:

Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženská :) r.v.2000, do provozu 7. 2001. Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...

Bylo to moje první auto přes 100 koní :( Jinak už předtím jsem jezdil tátovou 528i z 98, ale je to automat.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Glum
[B]No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:

Prostě to byla dobrá koupě - má to všechno - klimošku, střešní okno, sportovní podvozek... Mělo to najeto jen 24000 - zajížděla to ženská :) r.v.2000, do provozu 7. 2001. Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...

Bylo to moje první auto přes 100 koní :( Jinak už předtím jsem jezdil tátovou 528i z 98, ale je to automat.

528i v automatu je bomba.
no když ho prodáš za půl mega tak budeš rád. kolik ma hodnotu nevim, ale je to teměř neprodejny.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Glum
[B]No dobře, dobře. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Ultima Culpa...:ucta:

zajížděla to ženská :)
to je výhoda? rekl bych ba naopak:):):)
Jakou to má podle Vás hodnotu?No prostě docela dobrý. Až na ten motor...

4 roky stará kára, motor o ničem, dal bych za to max 290 000:), vlastně nedal, za ty prachy bych si koupil auto na fun, ne na obyč ježdění, od toho jsou jiný auta s jinýma motorama...
Odpovědět