jo, dodelat si M plasty na karu mi pripada jako tunig..dokonce mi to pripada jako lepsi tuning, nez tam cpat hrubosti od seidla atd. proste si karu oplastujes tak, jak to maj silnejsi sourozenci....ja chci zase svitit jako novejsi sourozenci. pripada mi to vic IN, nez AE na golfu III:):)
to lukas...ja je jeste teda nevidel dodelany (jen nejakej Polak v Hradci)...a az je uvidim potreti, furt budu klidnej..dyt to uz i ty tvoje zadni lampy ma vic lidi...
Originál zaslal Martinéz [B]to lukas...ja je jeste teda nevidel dodelany (jen nejakej Polak v Hradci)...a az je uvidim potreti, furt budu klidnej..dyt to uz i ty tvoje zadni lampy ma vic lidi...
No to bych nerek, tady z klubu vim o trech lidech... Nastesti se nikomu moc nelibi, kdyby to tak bylo tak uz shanim jinej ulet...
Mám dotaz,
Jak zprovoznit AE na E46c, Ty kroužky jsou jak u potkávaček tak u dálkových . Jestli to chápu dobře tak mi musí nějakej technik nastavit světla tak aby když zapnu potkávačky tak mi budou svítit dálkáče na nějaké cca 30% ???:???:
Dik za info:angel: :angel:
Originál zaslal RuDoSh [B]heheh......ne ty krouzky jsou napojene na parkovackach......a je jedno jestli je v "parabole" dalkovych.....je to o dratkach
Buď jsem natvrdlej a nebo už nějak "unavenej":) ,ale moc jsem tě nepochopil. Když zapnu parkovačky tak mi svítí vnější paraboly a v určitym ůhlu je vidět efekt "AE",ale vnitřní paraboly s dálkovýma jsou vypnutý.
Prostě "AE" jsou řádně vidět jen se zapnitýma dálkáčema. V tý parabole jsou cca 2x širší než u potkávacích{park}.
:gobeer: Uf to je román.
Z toho jsem nějak vydedukoval,že kdyby svítoly dálkový zároveň s potkávacíma ,ale jeli na 30% ,tak by to bylo ono.
ty krouzky sviti diky diodam ktere jsou v nich.......ty AE jsou v podstate vypilovane plastove krouzky tak aby kdyz das nahoru diodu se to svetlo z ni odrazelo "dokola" a ty ledky pripojis prez odpor na parkovacky a jak urcite vis parkovacky ti sviti i u potkavacek i u dalkovych a je jedno jestli jsou v parabole dalkacu nebo potkavacek nebo i v mlhovkach (fuj).......je to jen o tom dratku co vede z potkavacek k ledkam..... kapis?
ty krouzky sviti diky diodam ktere jsou v nich.......ty AE jsou v podstate vypilovane plastove krouzky tak aby kdyz das nahoru diodu se to svetlo z ni odrazelo "dokola" a ty ledky pripojis prez odpor na parkovacky a jak urcite vis parkovacky ti sviti i u potkavacek i u dalkovych a je jedno jestli jsou v parabole dalkacu nebo potkavacek nebo i v mlhovkach (fuj).......je to jen o tom dratku co vede z potkavacek k ledkam..... kapis?
tak ted to musi pochopit i blbec ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
no podle me ma e46, kde defakto, zadne AE nejsou, efekt tech cocek tak nejaky podobny je..... on nema namysli to nase bastleni
Já jsem jen myslel,že kdyby šlo nastavit aby při zapnutých potkávačkách svítily i dálkáče ,ale řekněme na 30%,tak by právě u těch dálkáčů vznikl takovej AE efekt, protože když zapnu dálkový tak se ten kroužek pěkně rozsvítí a je to efektní.
A třeba v severských zemích svítěj dálkovýma ,ale se sníženým vykonem.Tak jsem myslel jestli by to nešlo v servisu naprogramovat.