Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AE a neco navic :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Prave proto jsem psal tuningovej naraznik, o originalu nebyla rec... A jestli ty beres Mkovej naraznik jako tuning... :)

emkovej nárazník je víc než tuningovej! ale na emku žé...! :D :fuckoff: :D
Martinéz

#22 Příspěvek od Martinéz »

jo, dodelat si M plasty na karu mi pripada jako tunig..dokonce mi to pripada jako lepsi tuning, nez tam cpat hrubosti od seidla atd. proste si karu oplastujes tak, jak to maj silnejsi sourozenci....ja chci zase svitit jako novejsi sourozenci. pripada mi to vic IN, nez AE na golfu III:):)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Me teda rozhodne neprijde Mkovej naraznik jako tuningovej... Ale klidne si tam ty AE dej, me by jen fuckt vadilo ze je ma kazdej druhej...
N54 PWR
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od uncompromised »

no nic, BMW si nekoupim, to ma kazdel druhej:D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal uncompromised
[B]no nic, BMW si nekoupim, to ma kazdel druhej:D

To prave kazdej druhej nema... :)
N54 PWR
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od uncompromised »

PRO TY CO NEMAJI BAWO...
to ma byt nejaka dyskrymynace? :D
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

to lukas...ja je jeste teda nevidel dodelany (jen nejakej Polak v Hradci)...a az je uvidim potreti, furt budu klidnej..dyt to uz i ty tvoje zadni lampy ma vic lidi...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Martinéz
[B]to lukas...ja je jeste teda nevidel dodelany (jen nejakej Polak v Hradci)...a az je uvidim potreti, furt budu klidnej..dyt to uz i ty tvoje zadni lampy ma vic lidi...

No to bych nerek, tady z klubu vim o trech lidech... Nastesti se nikomu moc nelibi, kdyby to tak bylo tak uz shanim jinej ulet... :)
N54 PWR
T.o.m.

#29 Příspěvek od T.o.m. »

jo třeba zadní lampy z led diod:)
vita
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od vita »

Mám dotaz,
Jak zprovoznit AE na E46c, Ty kroužky jsou jak u potkávaček tak u dálkových . Jestli to chápu dobře tak mi musí nějakej technik nastavit světla tak aby když zapnu potkávačky tak mi budou svítit dálkáče na nějaké cca 30% ???:???:
Dik za info:angel: :angel:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od RuDoSh »

heheh......ne ty krouzky jsou napojene na parkovackach......a je jedno jestli je v "parabole" dalkovych.....je to o dratkach :D
vita
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od vita »

Originál zaslal RuDoSh
[B]heheh......ne ty krouzky jsou napojene na parkovackach......a je jedno jestli je v "parabole" dalkovych.....je to o dratkach :D

Buď jsem natvrdlej a nebo už nějak "unavenej":) ,ale moc jsem tě nepochopil. Když zapnu parkovačky tak mi svítí vnější paraboly a v určitym ůhlu je vidět efekt "AE",ale vnitřní paraboly s dálkovýma jsou vypnutý.
Prostě "AE" jsou řádně vidět jen se zapnitýma dálkáčema. V tý parabole jsou cca 2x širší než u potkávacích{park}.
:gobeer: Uf to je román.
Z toho jsem nějak vydedukoval,že kdyby svítoly dálkový zároveň s potkávacíma ,ale jeli na 30% ,tak by to bylo ono.:)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od RuDoSh »

nechapes to :)

ty krouzky sviti diky diodam ktere jsou v nich.......ty AE jsou v podstate vypilovane plastove krouzky tak aby kdyz das nahoru diodu se to svetlo z ni odrazelo "dokola" :) a ty ledky pripojis prez odpor na parkovacky a jak urcite vis parkovacky ti sviti i u potkavacek i u dalkovych a je jedno jestli jsou v parabole dalkacu nebo potkavacek nebo i v mlhovkach (fuj).......je to jen o tom dratku co vede z potkavacek k ledkam..... kapis?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]nechapes to :)

ty krouzky sviti diky diodam ktere jsou v nich.......ty AE jsou v podstate vypilovane plastove krouzky tak aby kdyz das nahoru diodu se to svetlo z ni odrazelo "dokola" :) a ty ledky pripojis prez odpor na parkovacky a jak urcite vis parkovacky ti sviti i u potkavacek i u dalkovych a je jedno jestli jsou v parabole dalkacu nebo potkavacek nebo i v mlhovkach (fuj).......je to jen o tom dratku co vede z potkavacek k ledkam..... kapis?

tak ted to musi pochopit i blbec .... :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]nechapes to :)

no podle me ma e46, kde defakto, zadne AE nejsou, efekt tech cocek tak nejaky podobny je..... on nema namysli to nase bastleni :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RuDoSh »

aha sem myslel ze mluvi obrazne :)
Martinéz

#37 Příspěvek od Martinéz »

Na e46 to asi nebude prdel...vcera sem na to koukal a potkavacky maj obrovskej prumer a jen dalkovky normal..teda u faceliftu...
Petr_1

#38 Příspěvek od Petr_1 »

A z čeho jsou ty kroužky? Je to nějakej světlo vodivej matroš, nebo jen něco obyč plastový tyčky z průhlednýho.
vita
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od vita »

Já jsem jen myslel,že kdyby šlo nastavit aby při zapnutých potkávačkách svítily i dálkáče ,ale řekněme na 30%,tak by právě u těch dálkáčů vznikl takovej AE efekt, protože když zapnu dálkový tak se ten kroužek pěkně rozsvítí a je to efektní.
A třeba v severských zemích svítěj dálkovýma ,ale se sníženým vykonem.Tak jsem myslel jestli by to nešlo v servisu naprogramovat.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RuDoSh »

tak tady koncim :D
Odpovědět