Má vliv odstranění katu na zvýšení výkonu ? Podle několika lidí, se kterými jsem se bavil údajně může vzrůst výkon až o 5 k... moc se mi tomu nechce věřit. Místo katu tam dávaj jen nějakou obyč trubku...
jezis..pokud to novy radio ma o par desitek kilo min, tak asi jo...ja nejsem z tehle optimistu. rikam, ze sport filtr na nic, ale ten kat jsem proste fakt dost poznal v zivosti..
Originál zaslal m.deejay [B]...takže jak to tak slyším, je lepší ho tam nechat...a uvažovat např. o nějakým tom chipu...
pokud ho mas dobrej, tak ho nevytahuj, pokud je vysypanej tak ho vyndej a nahrad trubkou nebo rezonatorem (vyjde levnejc nez kat a zlepsi se odvod spalin ... tak velkej rozdil to nebude, spis jestli je ten kat v hajzlu tak te ted muze brzdit ... nech si na to juknout
cip do 318 jsou vyhozeny prachu (ty 4 kone navic neucejtis)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mám u 320i kat venku náhrada rezonátor na 325i a oterřené sání a můžu říct , že to je trochu znát, ale to pravý ořechový bylo až když jsem k tomu všemu přidal ještě chip teď to jede no krása, ..jenom mě teď se*e, že , to celkem vyšlo skoro na 20 táců, lidi to neuměj ocenit teď při prodeji nad tím teď ohrnujou nos a to sem šel s cenou už pěkně dolu.
jinak jak sleduju všechny diskuse , tak propagovaný motory jsou 320,323,325,328 a M3 a zbytek je asi aušlus...já zas na druhou stranu můžu říct, že jsem s 318 spokojenej...mohlo by to mít trochu víc koníků, ale stačí mě to - dobrej výkon k ceně. Já jsem měl 140 tis na auto a radši jsem si za to přivezl z rajchu 318 z roku 1995 než bych si někde sháněl 325 z roku 91-92 za stejný prachy...je to můj názor, ale každej mít nadupaný auto mít nemusí...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Originál zaslal m.deejay [B]...je to můj názor, ale každej mít nadupaný auto mít nemusí...
....nemusí, je to každýho věc, že jsi spokojenej s 318i Ti taky nikdo nebere ...já konkrétně jsem s ní spokojenej moc nebyl , teda byl těch pár týdnů když jsem přelez z E30 320i, r.v. 91 do E36 318i, ale to brzo opadlo!!!
Originál zaslal m.deejay [B]jinak jak sleduju všechny diskuse , tak propagovaný motory jsou 320,323,325,328 a M3 a zbytek je asi aušlus...já zas na druhou stranu můžu říct, že jsem s 318 spokojenej...mohlo by to mít trochu víc koníků, ale stačí mě to - dobrej výkon k ceně. Já jsem měl 140 tis na auto a radši jsem si za to přivezl z rajchu 318 z roku 1995 než bych si někde sháněl 325 z roku 91-92 za stejný prachy...je to můj názor, ale každej mít nadupaný auto mít nemusí...
je jasný že jsi spokojený když vlastníš jenom tu 318-ku. Kup si k tomu jakejkoliv šestiválec a 318-ka ti bude reznout na ulici:)))
Originál zaslal JFK [B]je jasný že jsi spokojený když vlastníš jenom tu 318-ku. Kup si k tomu jakejkoliv šestiválec a 318-ka ti bude reznout na ulici:)))