--- dost hodně vrže skleněné okno ve střeše. Zřejmě ty gumy co jsou okolo skla jsou nějaký divný a pokud nejsou nasáklý vodou, je to jak stará rozvrzaná almara. Takže při stáhnuté slunecni clone mladá prohlásila, že se to nedá vydržet jak to vrže.
--- při nastavení tempomatu např. na 150 km/h (přesně, nebo jakoukoli jinou rychlost) při vynulování průměrné rychlosti při této rychlosti neukazuje počítač 150 (jak by asi logicky měl ne?), ale tušim 142 nebo tak nějak. To nechápu proč tohle dělá.
--- začal lechce cvakat motor u otvoru na olej (nekamenujte mě tu, že je to normální

--- jinak mezery nad zadními koly jsou každá jinak velká. Jakoby jeden tlumič dosedal níž než druhej. Je to rozdíl asi tak 2cm.
--- tak posledních 5 dnů něco bouchá pod středovou konzolí. Takovej tupej zvuk, něco jako velkej železnej předmět, ale tlumenej zvuk. Ty otřesy jsou cítit až do područky. Dělá to jen při přejíždění velký nerovnosti na silnici, jinak na rovině to nedělá vůbec nic, a to můžu blbnout s plynem a klackem jak chci. Všechny ostatní body bych přešel, ale s tímhle bych měl ject někam co nejdřív. V Autecu bohužel dřív, než toho osmýho nemají místo.
Jak tak na to koukám, tak to začíná bejt vojetá plečka. Jinak jsem ale žádnou jinou závadu nenašel, doufám tedy, že jsem na nic nezapomněl.