Tak jsem se dneska konečně po měsíci svezl!!! A až na to zkuený počasí jsem měl vánoce.Celý podvozek po repasi,komplet nové brzdy a taky gumy.No ty brzdy mě docela překvapily,stačí je jen polechtat a auto se přilepí k asfaltu.Miluji to předjíždění na brzdy.Moje v pravo má smrt v očích a já s přehledem vystřelím z kolony a během 3 vteřin jsem zase zařazený o auto napřed.Akorát rozjezdy jsou zatím slabší,je mi líto těch nových gum!!!Takže otočka bez couvání byla dnes jen jedna..
Ale hovno,teprve mechanická na 95% hotová.Zítra to vezu karosářovi bo jsem ho dneska nesehnal někde se vypařil tak doufám,že na to skočí hned a? stihnu lakovnu,jinak je mimoň v ohrožení!!!Mám na to přesně dva týdny,ale víš jak to s nima je...zítra,zítra a zase zítra!!!
Originál zaslal rene kurc [B]Ale hovno,teprve mechanická na 95% hotová.Zítra to vezu karosářovi bo jsem ho dneska nesehnal někde se vypařil tak doufám,že na to skočí hned a? stihnu lakovnu,jinak je mimoň v ohrožení!!!Mám na to přesně dva týdny,ale víš jak to s nima je...zítra,zítra a zase zítra!!!
to je u karosaru a lakosu klasika... dobry lakos nema cas nikdy musi si cas udelat... ja mam nastesti jednoho ktery mi udela termin na kdy reknu:)
tak je vsecky tlac at uz to mas v cajku a muzes se nam s tim prijet pochlubit:)
No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:
Originál zaslal rene kurc [B]No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:
Originál zaslal rene kurc [B]No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:
se budes smat, ale asi dva roky zpatky jsem byl v brne nejakym "exclusive cars" nebo tak nejak a tam byla fuckt M3 E36 v automatu... cucel sem na to jak z jara... vnitrek to melo taky neco uplne jinyho nez co se cpal do m3 tak jak to vsichni zname...
Originál zaslal abdul [B]se budes smat, ale asi dva roky zpatky jsem byl v brne nejakym "exclusive cars" nebo tak nejak a tam byla fuckt M3 E36 v automatu... cucel sem na to jak z jara... vnitrek to melo taky neco uplne jinyho nez co se cpal do m3 tak jak to vsichni zname...
I v Nemecku se najdou kousky s automatem - normalni - plnokrevny... Treba jsem tam videl cervenou M3 cabrio v kozce s automatem... Byla to nejaka 95ka a stala 6500Eur. Najeto skoro nic (asi 145000km) Proste to nikdo moc nechce...
Originál zaslal DaF [B]I v Nemecku se najdou kousky s automatem - normalni - plnokrevny... Treba jsem tam videl cervenou M3 cabrio v kozce s automatem... Byla to nejaka 95ka a stala 6500Eur. Najeto skoro nic (asi 145000km) Proste to nikdo moc nechce...
A já bych do toho šel ))) Pokud to má sportovní režim vyladěnej na optimální využití výkonu a krou?áku, taxe nestaráš o správný řazení a jen jedeš. Jedinej problém je start z místa, v tom je automat slabej.
Cotoooooooo? No tak to by byl pěknej záhul pro almaru... To se mi moc nezdá, ale na druhou stranu samozřejmě netuším, jestli se opravdu nedělaj převodovky, který by zvládly i tohle. V tom případě by nebylo na startu co řešit: plnej kotel a na zelenou D. A už nic, jen jedeš
v praci ted mame M3 36 za 250 tis...naj 230tis....trochu mrdina...chce to novy b rzdy do předu, novou pumpu a naky dalsi pikacoviny...tak kdo se chce pohrabat v bawu ad da vedet ))