Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

1. jízda po měsíci v dílně!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak jsem se dneska konečně po měsíci svezl!!! A až na to zkuený počasí jsem měl vánoce.Celý podvozek po repasi,komplet nové brzdy a taky gumy.No ty brzdy mě docela překvapily,stačí je jen polechtat a auto se přilepí k asfaltu.Miluji to předjíždění na brzdy.Moje v pravo má smrt v očích a já s přehledem vystřelím z kolony a během 3 vteřin jsem zase zařazený o auto napřed.Akorát rozjezdy jsou zatím slabší,je mi líto těch nových gum!!!Takže otočka bez couvání byla dnes jen jedna..
abdul

#2 Příspěvek od abdul »

toz jak rika muj tata " uz se to rysuje" :) po karosarske uz taky finishujes? nekdy ti to vomrknem jak si pokrocil starousi:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ale hovno,teprve mechanická na 95% hotová.Zítra to vezu karosářovi bo jsem ho dneska nesehnal někde se vypařil tak doufám,že na to skočí hned a? stihnu lakovnu,jinak je mimoň v ohrožení!!!Mám na to přesně dva týdny,ale víš jak to s nima je...zítra,zítra a zase zítra!!!
abdul

#4 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
[B]Ale hovno,teprve mechanická na 95% hotová.Zítra to vezu karosářovi bo jsem ho dneska nesehnal někde se vypařil tak doufám,že na to skočí hned a? stihnu lakovnu,jinak je mimoň v ohrožení!!!Mám na to přesně dva týdny,ale víš jak to s nima je...zítra,zítra a zase zítra!!!

to je u karosaru a lakosu klasika... dobry lakos nema cas nikdy musi si cas udelat... ja mam nastesti jednoho ktery mi udela termin na kdy reknu:)

tak je vsecky tlac at uz to mas v cajku a muzes se nam s tim prijet pochlubit:)
d.aemon

#5 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal abdul
[B]...dobry lakos nema cas nikdy musi si cas udelat... ja mam nastesti jednoho ktery mi udela termin na kdy reknu:)

Asi není dobrej :mhihi:
abdul

#6 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal d.aemon
[B]Asi není dobrej :mhihi:

podle me je v poho, a hlavne si pamatuje ze mu nekteri lidi trebas nekdy pomohli...

strikal i Pytlikovi tak muzete v Mimoni omrknout....

ale jinak ten muj prispevek si o ten tvuj komentar primo rikal, to uznavam:)
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Georgis »

René:Jak ti dopadla ta spojka po Mimoni? respektive po Lánově?? Dojel jsi v poho???
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bpytlik »

Jojo dojel uplne f poho :) Sem ho celou cestu tlacil pred sebou :) TDS pojelo M3 a to i na rozjezd :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od beemwex »

[B]No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:
tak ji udelej i lopoloj!!!!!:D :D :D :D
abdul

#11 Příspěvek od abdul »

[B]No dojel jsem sice v poho,ale je to na pikaču ta spojka tam je 20tkm tak jsem to nečekal asi ji ten típiek trošku dával.Já jsem tam dával novou než jsem mu to prodal.Tak si to zopakuju.Lidi si včera museli říkat hé m3 v automatu....:mhehe:

se budes smat, ale asi dva roky zpatky jsem byl v brne nejakym "exclusive cars" nebo tak nejak a tam byla fuckt M3 E36 v automatu... cucel sem na to jak z jara... vnitrek to melo taky neco uplne jinyho nez co se cpal do m3 tak jak to vsichni zname...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no promiň,ale to by mě nebavilo.Automat patří do 750iL!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal abdul
[B]se budes smat, ale asi dva roky zpatky jsem byl v brne nejakym "exclusive cars" nebo tak nejak a tam byla fuckt M3 E36 v automatu... cucel sem na to jak z jara... vnitrek to melo taky neco uplne jinyho nez co se cpal do m3 tak jak to vsichni zname...

USA verze:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No a jestli USA verze tak pěkně přiškrcená,fuj fuj!!! :mhehe:
DaF

#15 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal JFK
[B]USA verze:)

I v Nemecku se najdou kousky s automatem - normalni - plnokrevny... Treba jsem tam videl cervenou M3 cabrio v kozce s automatem... Byla to nejaka 95ka a stala 6500Eur. Najeto skoro nic (asi 145000km) Proste to nikdo moc nechce... :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

To jako nezbořená??? Trochu divná cena né???
d.aemon

#17 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal DaF
[B]I v Nemecku se najdou kousky s automatem - normalni - plnokrevny... Treba jsem tam videl cervenou M3 cabrio v kozce s automatem... Byla to nejaka 95ka a stala 6500Eur. Najeto skoro nic (asi 145000km) Proste to nikdo moc nechce... :-)

A já bych do toho šel :)))) Pokud to má sportovní režim vyladěnej na optimální využití výkonu a krou?áku, taxe nestaráš o správný řazení a jen jedeš. Jedinej problém je start z místa, v tom je automat slabej.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RuDoSh »

spotovni automat ne.....s tim tam muzes soupnout Dcko i ve vyssich otackach.....nebo tak nejak :)
d.aemon

#19 Příspěvek od d.aemon »

:eek: Cotoooooooo? No tak to by byl pěknej záhul pro almaru... To se mi moc nezdá, ale na druhou stranu samozřejmě netuším, jestli se opravdu nedělaj převodovky, který by zvládly i tohle. V tom případě by nebylo na startu co řešit: plnej kotel a na zelenou D. A už nic, jen jedeš :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Lukáš »

v praci ted mame M3 36 za 250 tis...naj 230tis....trochu mrdina...chce to novy b rzdy do předu, novou pumpu a naky dalsi pikacoviny...tak kdo se chce pohrabat v bawu ad da vedet :-)))
Odpovědět