Originál zaslal rene kurc Shreku,šlo mi jen o jedno,že máš rád ty co napíšou co jedná paní povídala(teda jako mě) Psal jsem co zažili mí známí.A na to,že tdečka a tdska prostě nebyly nejvidařenější modely BMW si se nevyjádřil.Já vím ,jedna paní povídala....
kazdy chvali to co ma. pokud budes mit td, tak to budes chvalit do nebes ! i presto, ze vyzkousis jine td od jine firmy a pojede lip.
rene, shrek je holt shrek
Originál zaslal Bombarder kazdy chvali to co ma. pokud budes mit td, tak to budes chvalit do nebes ! i presto, ze vyzkousis jine td od jine firmy a pojede lip.
rene, shrek je holt shrek
da se to tak napsat, ale rekl bych, ze to je hlavne v tom, ze nejsem tak zahledeny do bmw jako male dite a umim uznat, ze i octavia RS nebo VW Golf TDI (vse v cervenem) umi dat zahulit i 325i.
a je to tady zase.........ukaz mi seriovou octavku nebo serioveho golfa TDI ktery predjede 235i??? Ty tady zas kecas nesmysly (jako s tim turbem u BMW)....porovnavas seriovou 325 s upravenou octavkou a golfem...
Nemel cipoviny ! Co znamena "predjede" to je dost obecny pojem.
seriova oktavka ma maximalku temer stejnou jako 325i.
a mimo to, jsem nepsal nic o predjizdeni, tak se prober ze snu!
jo s tou octavkuo mas pravdu.......zrychleni a maximalku maji stejnou (no staci nasednout a poznas rozdil) ale narazky spis byly na stupiditu u golfa TDI....
bombarder : a rec byla o 328 (193PS pri 5300ot. 0-100 7,3s) a RS (178PS pri 5500ot. 0-100 7,9s) o pruznosti u obou nic nevim....to bude zasadnejsi......takze proto si myslim ze 328 bude RS ujizdet.......treba nepatrne, ale bude......
Může tady někdo napsat vlastní zkušenost s jízdou v koktě RS ? Zajímalo by mě, jestli to fakt nad 200 téměř nezrychluje a nad 220 se ani nedostane. Jsem totiž před 14 dny narazil na jednoho takovýho hračičku na silnici LBC-PHA, co provokoval, ale nad 200 prostě nebyl schopnej předjet 525tds ...
nevim kde jsi vypotil 328i, kdyz pises 235i !
dle me jsou mezi RS, VW TDI (110KW) a 325i minimalni rozdily. jen s velkou obtizi 325 predjede jedno z nich na "normalnich cestach". na dalnici to bude o neco jednodussi. takze v realu bude 325 dychat na paty ale nepredjede !
hehee... a zmensi se tim nekomu vocas, kdyz ho nekdo predjede? Klidne pustim i felinu pred sebe, kdyz me pak neblokuje v kazdy zatacce... Posledni dobou fuckt netusim, co resite... Kazdej at si jezdi s cim chce, zavodi taky s cim chce... Apropo: podle mojich zkusenosti- to moje ubohy iS staci na 95% vseho co se toula po silnicich, zbejvajicich 5% mi cestu neblokuje, tak wtf? Kdyz si nekdo koupi novou 911 a za pul hodky jej predjede nekdo v necem silnejsim, taky to neni duvod k sebevrazde ani onanii nad TP.....
Ze by tu nekdo resil sebevrazdu nebo onanii, tak to asi ne.
318is na 95% aut. no, hmm, hodne zajimavy postřeh !
z pokud jde o felicie a ostatni, v pohode asi je kazdy nechava predjet. rychlou jizdu si davam jen proti A8, 740i atd. no rad bych take zkusil oktavu RS.
Originál zaslal Bombarder nevim kde jsi vypotil 328i, kdyz pises 235i !
dle me jsou mezi RS, VW TDI (110KW) a 325i minimalni rozdily. jen s velkou obtizi 325 predjede jedno z nich na "normalnich cestach". na dalnici to bude o neco jednodussi. takze v realu bude 325 dychat na paty ale nepredjede !
328 sem nevypotil....o tom je cela tahle diskuze......ty jsi zacal s 325
mozna jsou minimalni rozdily v poctu koni a maximalce, ale co pruznost? Ta je pro predjeti nejdulezitejsi.....