Originál zaslal Béďa
[B]2Baxon: masina Ti urcite jede 80 i na sestku, takze nevidim duvod proc by jsi "musel" jezdit jako prase a tocit kazdej kvalt na max.!
NO.. je fakt ze tam je tak 1/4 otacek a neni to vono, ale predpisy jsou od toho, aby se jim nase chovani na silnici aspon trochu blizilo, ne?
O.K. 80 na 6ku je tak kolem 4.000 ot. a to je tak tak aby jsi to nepodtáčel, ale určitě uvařil

Originál zaslal Béďa
[B]2Baxon: masina Ti urcite jede 80 i na sestku, takze nevidim duvod proc by jsi "musel" jezdit jako prase a tocit kazdej kvalt na max.!
Protože na to jsou supersporty stavěný, nemyslíš? Proč bych se nesvez? A proč to vůbec vyráběj, když se nesmí jezdit rychle? Béďo proč ty máš 325i když jezdíš tak předpisově a slušně 80? To ti 316i v plynu bohatě stačí a ještě budeš mít rezervu.
A silnici si mimo přechod taky nikdy nepřeběh. Na třicítce, jezdíš vždy předpisově 30. Né? Ale to bys měl, protože je to takhle správně.
To je otázek, ale nechci odpověď. Odpověz si na ně sám.
Kašlu na to co se smí a co se nesmí. Plno zákonů nedává smysl a v praxi jsou pak nepoužitelný. Vždytˇje vymešlej ty paka nahoře a kolikrát to jsou dost povedený nesmysly. Mám svoji hlavu a řídím se jí a sám si zhodnotím co je správně co na hranici a na co bych se měl radši vys*at. A když mě čapnou, tak skolopim uši, že to zákony nepovolují a taky si to zodpovím a ponesu následky.
Překročení rychlosti se mi zdá menší přestupek než někomu švihnout šrajtofli a vydíš za rychlost tě můžou vosolit, že se z toho....... A za tu šrajtofli jen ty ty ty. To se nedělá.
No a když jedeš rychle, tak nemusíš zákonitě jet přeci zrovna jako prase. Nebo jo?