Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak na POLICII

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Béďa
[B]2Baxon: masina Ti urcite jede 80 i na sestku, takze nevidim duvod proc by jsi "musel" jezdit jako prase a tocit kazdej kvalt na max.!
NO.. je fakt ze tam je tak 1/4 otacek a neni to vono :D , ale predpisy jsou od toho, aby se jim nase chovani na silnici aspon trochu blizilo, ne? :D

O.K. 80 na 6ku je tak kolem 4.000 ot. a to je tak tak aby jsi to nepodtáčel, ale určitě uvařil :) .

Originál zaslal Béďa
[B]2Baxon: masina Ti urcite jede 80 i na sestku, takze nevidim duvod proc by jsi "musel" jezdit jako prase a tocit kazdej kvalt na max.!

Protože na to jsou supersporty stavěný, nemyslíš? Proč bych se nesvez? A proč to vůbec vyráběj, když se nesmí jezdit rychle? Béďo proč ty máš 325i když jezdíš tak předpisově a slušně 80? To ti 316i v plynu bohatě stačí a ještě budeš mít rezervu.
A silnici si mimo přechod taky nikdy nepřeběh. Na třicítce, jezdíš vždy předpisově 30. Né? Ale to bys měl, protože je to takhle správně.
To je otázek, ale nechci odpověď. Odpověz si na ně sám.
Kašlu na to co se smí a co se nesmí. Plno zákonů nedává smysl a v praxi jsou pak nepoužitelný. Vždytˇje vymešlej ty paka nahoře a kolikrát to jsou dost povedený nesmysly. Mám svoji hlavu a řídím se jí a sám si zhodnotím co je správně co na hranici a na co bych se měl radši vys*at. A když mě čapnou, tak skolopim uši, že to zákony nepovolují a taky si to zodpovím a ponesu následky.
Překročení rychlosti se mi zdá menší přestupek než někomu švihnout šrajtofli a vydíš za rychlost tě můžou vosolit, že se z toho....... A za tu šrajtofli jen ty ty ty. To se nedělá.

No a když jedeš rychle, tak nemusíš zákonitě jet přeci zrovna jako prase. Nebo jo?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

baxon : souhlas se vsim :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
[B]no platovy podminky....sem nedavno slysel ze prumerny plat obyc. statniho benga je nekde pres 30k, tak nevim....

neni momentalne 24t
skautik Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no pokud ten policajt rekl, ze to 200 spravi a dal ti na to doklad (ocemz teda pochybuju) tak to zase takovej vul neni. Taky je rozdil jestli tu 200km/h nameril na 3proudovy dalnici na ktere nebyla ani noha nebo na dalnici kde se vseci courali do prace.
Proste policajt se ma chovat jako policajt a ne jinak. pokud se k nemu chovam slusne predpokladam, ze se bude chovat slusne i on, na druhou stranu kdyz budu drzej nemuzu od neho nic cekat.
Jak rika Hanz, sklopit usi, delat ze sebe debilka a snazit si s nema trochu popovidat. Timhle pristupem jsem jeste nikdy nemel zadny problemy a pokutu jsem platil jen jednou a to kdyz jsem u sebe nemel ani papiry od auta ani ridicak nebo nejakej jinej doklad, nastesti jsem jim to dokazal vysvetlit a papiry jsem si sehnal, stalko me to jenom 200kc.

btw. jednou se me stalo, ze jsem za parkoval na placenym P a jdu k automatu hodim do nej 2petky a cekam ze vileze listek. Nic nevylezlo tak jsem nasrany volal na to cislo co tam u nej bylo, zvedli to nekde na MP a ja jim povidam, hodil jsem do toho automatu 20kc a nic mi z toho nevylezlo je to posrany, tady mate SPZ myho auta znacku a barvu a nechci videt, ze tam budu met boticku. Asi za 2hodiny jsem se vracel z mesta a koukam na vsech autech ta boticka byla, no rikam tak to je v prdeli, ale vono ne, moji karu vynechali :)))
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Baxon
[B]Béďo proč ty máš 325i když jezdíš tak předpisově a slušně 80? To ti 316i v plynu bohatě stačí a ještě budeš mít rezervu.

Béďa si pořídil 325i, aby mohl pálit gumy a jezdit přes křižovatky v powerslidu :-)...
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Bubi
[B]Fíglů a fint existuje celá řada. Tohle je pro mne novinka a již první otestování přineslo ovoce!!!

V úterý při testování hotových úprav po Praze jsem projel kolem policejní felicie a přidupnul pedál k podlaze. Houkačka, majáček a frrr za mnou. Po 500 m byly světla, takže jsem v klidu zastavil a čekal.

Felda mi dojela, zablokovala cestu a s rukou na pistoli vylezl policajt a policajtka. Vystupte si, žádné rychlé pohyby, atd...

Musím hned podotknout, že jsem byl nadšený a jako v transu z toho, jak teď mazlík jezdí. Takže vidina třeba 2000 Kč pokuty mi fakt byla jedno.

První co bylo, proč jsem jim chtěl ujet. Musel jsem se začít smát... :) :) :) To je trošku rozhodilo, hlavně tu policajtku. Taková typická fuchtle, malá a přitloustlá. Odpověděl jsem, že jsem jim ujet nechtěl, protože jinak bysme si tady takhle nepovídali :) :) :)

Poprvé v životě mi dali dýchnout, samozřejmě výsledek negativní. Pak důkladná kontrola auta, atd...

Vždycky jsem při podobných věcech slušný a ochotný, nicméně tentokrát mi to všechno bylo jedno.

Začali něco blekotat o rychlé jízdě, tak jsem jim řekl, že to je opravdu zbytečná debata, neb mi to nemají jakkoliv dokázat.

Pak jsem si neodpustil něco, co mi kamarád poradil a co mu zachránilo již několik pokut. Řekl jsem jim: jel jsem možná o něco rychleji, ale vy nemáte předpisové oblečení, chybí vám čepice a ty rozepnuté košile to snad nemyslíte vážně. Ještě k tomu se ke mně chováte arogantně.

Pokud tedy budeme řešit nějakou pokutu, chci to na složenku a k zápisu připíši všechny tyto věci a nedostatky.

Tím to skončilo! :) :) :)

Policisté jsou JENOM zaměstnanci a jakýkoliv takový zápis jim působí problémy a i oni mohou práci ztratit.

Takže, pokud někdy dostáváte složenku a máte podepsat zápis o přestupku (nebo jak se to jmenuje), připište tam veškeré nedostatky ze strany policie co nastanou. Plus samozřejmě jejich osobní číslo. Věřte tomu, že ten zápis a tím i povinnost zaplatit složenku raději zničí a vyhodí, než aby se to pak muselo řešit z jejich strany u nadřízeného.

Pro jednou je to třeba jedno, ale když pak takový policista bude na koberečku po několikáté za sebou, určitě ho nadřízený nebude mít v oblibě a odměny a spol. nejsou pravidlem.

Je to, jak už tady někdo řekl, čtivý, ale s tím ustrojením bych si to taky odpustil. Jinak však neříkám, že bych se nezachoval obdobně... (spíš mám ve zvyku říkat, že na nějaké subjektivní pocity policisty nejsem zvědav a že celá diskuze pro mne tím ztrácí smysl, prostě slušně, suše a tvrdě...)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

to Baxon: tak nějak,ono to je možná 72% nebo taky 83%,já jsem tu řek jen to jakou zkušenost s nima mám já.Nezlobte se na mně,ale když jedu sice ve městě ale né v centru a chtělo se mi brutálně vy... a na dvou benzínkách jsem se málem poblil z WC,tak jsem musel zastavit a pravými koly jsem najel na chodník a? nepřekážím řidičům,vyběhnu asi po 20m to udělám u neobydlenýho baráku a běžím zpět k autu.No a už to bylo,dobrý den p.řidiči a já na to to snad nemyslíte vážně,vždy? jste mě viděli jak tu běžím a co jsem dělal.No snad mi za to nechcete dát pokutu.Bohužel zákon je zákon!!! Nejde o 200 které mi dali,ale za co?Zdá se vám to normální?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Shrerku dík,žes to tu napsal,já si totiž taky nemyslím,že béďa patří k těm pomalejším řidičům.Když někdo na srazu no jen tak trošku pálí gumu tak to podle mně má v krvi a sem tam se tomu neubrání.Myslím jet palbu.Jinak béďo jel jsem 196 v emku na úplně prázdné dálnici a jestli máš pocit,že jsem jel na krev tak to sorry!!!
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Béďa »

2Baxon: Nektere tve myslenkove pochody mi nedavaji trochu smysl.. ale to resit nebudu!

325i mam proto abych mohl jezdit po meste 50 na petku ;-)
Proste nechapu proc by jsi mel jezdit po obci 160 jen proto, ze to tak jede..

Nedokazu si predstavit co by se delo, kdyby vsichni "co jim to jede" premysleli jako ty!!
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Béďa »

2rene: Netvrdim, ze jezdim pomalu.. ale aspon trochu se snazim! Nejezdim na trojku 150 po meste jen proto ze to jde!

Mluvim o obcich.. mimo obec at si kazdej jezdi jak chce..

A paleni gum nema nic s rychlou jizdou spolecnyho, nemyslis? :D
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od BECHY »

Originál zaslal rene kurc
[B]Shrerku dík,žes to tu napsal,já si totiž taky nemyslím,že béďa patří k těm pomalejším řidičům.Když někdo na srazu no jen tak trošku pálí gumu tak to podle mně má v krvi a sem tam se tomu neubrání.Myslím jet palbu.Jinak béďo jel jsem 196 v emku na úplně prázdné dálnici a jestli máš pocit,že jsem jel na krev tak to sorry!!!

He, ja jel minulej tejden na D1 taky pres 190, ale jen asi par minut, radsi jsem toho nechal :)

mno nic :gobeer:
Otton

#32 Příspěvek od Otton »

Ježíšmarjá já to auto snad prodám, jak to tady čtu!:eek:
Vždy? mimo toho, že jsem fanda značky, jsem si to auto koupil právě proto, že tak krásně upaluje.:)
A po dálnici jezdím mezi 150 a 200 km/h furt. Samozřejmě, když je volno a jde to. Jezdit rychle přece neznamená jezdit nebezpečně! Nebo jó?
BECHY
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od BECHY »

To urcite neznamena, ja jsem se jen chtel pochlubit ze mi to skoro 200 taky jezdi :) I s 316i :) Taky bych klidne jezdil 220km/h po dalnici, ale to se tomu mymu drobkovi nejak nechce :) ehm
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RuDoSh »

me to naposled jelo max 170 (praskla hadice od turba) predtim 210 a ted by me to zajimalo, po tech opravach (ne upravach).....akrat nejsou prachy na opravu prevodovky.... :-( nemate nekdo zbytecnych dvacet tacu? Pujcky neberu.....jen milodary....
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od bpytlik »

Co takhle treba vletet do sporky, udelat si studentske konto a mas 20k doma??? Coz mi pripomina,ze tam zitra skocim taky :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Béďa
[B]2Baxon: Nektere tve myslenkove pochody mi nedavaji trochu smysl.. ale to resit nebudu!

325i mam proto abych mohl jezdit po meste 50 na petku ;-)
Proste nechapu proc by jsi mel jezdit po obci 160 jen proto, ze to tak jede..

Nedokazu si predstavit co by se delo, kdyby vsichni "co jim to jede" premysleli jako ty!!

Béďo promiň, opravdu bez urážek, protože ty opravdu jsou k ničmu. Ruku na srdce. Neusrkáváš na sluníčku trochu pivíčko?
Fakt jezdíš 50 na pětku? Vopravdu to auto takhle kurvíš? No ?é buch, Béďo Béďo.
Kde si vyšašil, že jezdim po obci 160? Přiloš mi to sem prosím, prosím. Na druhou stranu, když to jde proč ne. Libercem vede čtyřproudovka a tam to jde v pohodě. Mostem vede čtyřproudovka a tam to jde v pohodě. Taky, jížní spojka když není ucpaná, taky se dá jet 160. No, ale je pravda, že se to nesmí, uznávám :-D.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal bpytlik
[b] Co takhle treba vletet do sporky, udelat si studentske konto a mas 20k doma??? Coz mi pripomina,ze tam zitra skocim taky

jsi zlato.....sem na to uplne zapomnel.....sem to chtel jt pred pul rokem vyridit a pak to nejak vysumelo......btw. a ty prachy jim pak musim vratit ??? ;-) ;-) :bigok:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal RuDoSh
[B]btw. a ty prachy jim pak musim vratit ??? ;-) ;-) :bigok:
:hm: a ještě bpytlíkovi poslat 5% za nápad :D . To je voprus:shit: .:D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od bpytlik »

No vratit bys jim to mel az dostudujes....dokud studujes,tak musis byt vzdycky aspon jeden den v roce v plusu,jinak pohoda :) A urok nejakych 16%/rok....pohoda :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od darmon »

hm nebo prachy v GE, dycky kdyz si tam du pro sedmdesat tak je mam na ucte pripsany nez se stacim z banky vratit do kanclu
Odpovědět