Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F1 - Francie
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bubi
[B]Paráda!!! Double!!! :gobeer: :gobeer: :gobeer:

Jinak samozřejmě gratulace!!!
Jenom mi trnulo když jsem viděl Montoyu jak dojíždí Ralfa aby něco nevyprasil nebo neutavil motor - naštěstí to tak nebylo i když to bylo opravdu o fous!!!
Ale co mne sere, a myslím že nejenom mne jsou ty přenosy na TV Prima! V tom nejlepším - konkrétně výměna kol a dotankování a oni tam v klidu hodí reklamu - tak to jim dnes opravdu nevyšlo!!! A korunu tomu nasadil režisér z Francie který tam pořád ukazoval kolikrát byl kdo v boxu - aniž by ukázal odstupy - zrovna když to bylo opravdu potřebné!!!
No nezbývá než doufat že přenos bude příště lepší a samozřejmě že BMW budou šlapat tak jako minule a dnes!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
:heee: :hehehe:
Nahrával jsem to mladé která je na dovolené tak kdybys měl cestu na Brno přes Kyjov tak dej echo a klidně ti ji půjčím kdybys o to hodně stál!!!
No nic jedeme si zajezdit na motoráky - majitel je kámoš (občas ani neplatíme a akce až do rána) - mimochodem zarpudilý Ferrarista tak ho jdu podráždit!!! :walk:
Nahrával jsem to mladé která je na dovolené tak kdybys měl cestu na Brno přes Kyjov tak dej echo a klidně ti ji půjčím kdybys o to hodně stál!!!
No nic jedeme si zajezdit na motoráky - majitel je kámoš (občas ani neplatíme a akce až do rána) - mimochodem zarpudilý Ferrarista tak ho jdu podráždit!!! :walk:
A opět mě dostala hvězda komentátorů pan Nykodým. Hláška kterou vysvětlil proč asi jede Juan pomaleji než Ralf, bude možná i tím, že se mu zvedá tlak oleje v motoru. Nevím, nevím ,ale většinou tlak klesne i když asi motory F1 maji jinej systém mazání podle p. Nykodýma. Asi jak jdou točky nahoru tak tlak oleje klesá, aby zřejmě někde nestříkal.
-
- Kontaktovat uživatele:
F jedničky jsou nuda už delší dobu. Až na start a zastávky v boxech se celej závod skoro nic neděje a předjetí se člověk dočká jen vyjímečně. To už jsou lepší motorky, tam ( když se povede závod ) se o první místo tahaj furt. A komentář ala Nikodým, to je kapitola sama pro sebe. Jednou ( asi minulej nebo předminulej rok ) jsem sledoval velkou cenu ( nevím jaká to přesně byla, ale určitě to bylo na americkým kontinentě ) a vysílali to přes digitální signál, takže když dávali záběry z boxů, bylo vidět kolik litrů přesně natankoval a na kolik km mu to vydrží atd. Do konce závodu zbývalo ještě asi 20 kol a nevím už kdo, ale dejme tomu, že Schumi zajel do boxů, natankoval na 18 kol. Nikodým to okomentoval tak, že Schumi nejspíš pojede ještě do boxů ( dvě kola před koncem ). To, že by mohl mít ještě něco v nádrži ho jaksi vůbec nenapadlo.