Jenom mi trnulo když jsem viděl Montoyu jak dojíždí Ralfa aby něco nevyprasil nebo neutavil motor - naštěstí to tak nebylo i když to bylo opravdu o fous!!!
Ale co mne sere, a myslím že nejenom mne jsou ty přenosy na TV Prima! V tom nejlepším - konkrétně výměna kol a dotankování a oni tam v klidu hodí reklamu - tak to jim dnes opravdu nevyšlo!!! A korunu tomu nasadil režisér z Francie který tam pořád ukazoval kolikrát byl kdo v boxu - aniž by ukázal odstupy - zrovna když to bylo opravdu potřebné!!!
No nezbývá než doufat že přenos bude příště lepší a samozřejmě že BMW budou šlapat tak jako minule a dnes!!!
Nahrával jsem to mladé která je na dovolené tak kdybys měl cestu na Brno přes Kyjov tak dej echo a klidně ti ji půjčím kdybys o to hodně stál!!!
No nic jedeme si zajezdit na motoráky - majitel je kámoš (občas ani neplatíme a akce až do rána) - mimochodem zarpudilý Ferrarista tak ho jdu podráždit!!! :walk:
A opět mě dostala hvězda komentátorů pan Nykodým. Hláška kterou vysvětlil proč asi jede Juan pomaleji než Ralf, bude možná i tím, že se mu zvedá tlak oleje v motoru. Nevím, nevím ,ale většinou tlak klesne i když asi motory F1 maji jinej systém mazání podle p. Nykodýma. Asi jak jdou točky nahoru tak tlak oleje klesá, aby zřejmě někde nestříkal.
Vloni když jsem měl ještě UPC přepínal na Eurosport v reklamách. Někdy se sešli současně. A ty tiskovky byly po závodech taky dobrý. U motorek to zůstalo. Proč ne u F1 netuším:(.
Originál zaslal Baxon Naprostej souhlas s Davem. A ta reklama je prostě nutný zlo a díky tomu, že jeli na 3 zastávky, tak ta 1. přišla s reklamou :box: .
Zase double :finish: :mband2: :finish: .
Sledujte to na Markize .. je to bez reklam s vo dost lepsim komentarem
Přesně řečeno !!! Jó kde jsou ty časy když jsem čuměl na čb televizi u babky a jezdil ještě Lauda,Mansel,profesor Prost atd. To se ještě předjíždělo.Dneska na to čekám celý závod a nic.Třeba dneska ani jeden pěkný okamžik.Teda kromě te bedny.
A to jak coulthard chtel povozit mechanika co mu dotankovava palivo se ti nelibilo?? No nerikam, minuly zavod predved peknejsi kousek, ale i tak chlapec bavi
F jedničky jsou nuda už delší dobu. Až na start a zastávky v boxech se celej závod skoro nic neděje a předjetí se člověk dočká jen vyjímečně. To už jsou lepší motorky, tam ( když se povede závod ) se o první místo tahaj furt. A komentář ala Nikodým, to je kapitola sama pro sebe. Jednou ( asi minulej nebo předminulej rok ) jsem sledoval velkou cenu ( nevím jaká to přesně byla, ale určitě to bylo na americkým kontinentě ) a vysílali to přes digitální signál, takže když dávali záběry z boxů, bylo vidět kolik litrů přesně natankoval a na kolik km mu to vydrží atd. Do konce závodu zbývalo ještě asi 20 kol a nevím už kdo, ale dejme tomu, že Schumi zajel do boxů, natankoval na 18 kol. Nikodým to okomentoval tak, že Schumi nejspíš pojede ještě do boxů ( dvě kola před koncem ). To, že by mohl mít ještě něco v nádrži ho jaksi vůbec nenapadlo.